ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Off προσωρινά ο Χουχούμης

Off προσωρινά ο Χουχούμης
INTIME SPORTS

Ο Διαμαντής Χουχούμης αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον τένοντα και αποχώρησε για προληπτικούς λόγους. Άρχισε θεραπείες ο Πέτριτς.

Ακόμα ένα πρόβλημα στα ήδη υπάρχοντα προστέθηκε στη λίστα του Γιάννη Αναστασίου, εν όψει της προετοιμασίας για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, την Τετάρτη (20/5).

Ο Διαμαντής Χουχούμης αποχώρησε στα μέσα της προπόνησης (του Σαββάτου, 16/5), αφού, αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον τένοντα και προτιμήθηκε να προφυλαχθεί. Σε πρώτη φάση, δεν υπάρχει ανησυχία και η επιλογή του προπονητικού επιτελείου έγινε για προληπτικούς λόγους.

Ο Μλάντεν Πέτριτς άρχισε θεραπείες, προκειμένου, να τεθεί στη διάθεση του Αναστασίου το συντομότερο δυνατό.

Στο μεταξύ, στο "Γεώργιος Καλαφάτης" οι ποδοσφαιριστές άρχισαν με ζέσταμα, ενώ, στη συνέχεια χωρίστηκαν σε τέσσερις ομάδες κι έπαιξαν οικογενειακό δίτερμα.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά την Κυριακή (17/5) στις 10:00.

Χάνει τον Αστέρα ο Πέτριτς

Δεν είναι καλά τα μαντάτα για τον Μλάντεν Πέτριτς, αφού, ο Κροάτης επιθετικός δεν πρόλαβε να επανέρθει από τον τραυματισμό και τραυματίστηκε εκ νέου στην προπόνηση της Παρασκευής (15/6) και οι πρώτες εκτιμήσεις είναι δυσάρεστες.

Ο 33χρονος επιθετικός αποχώρησε με ενοχλήσεις στη γάμπα και μετά την εξέταση στην οποία υποβλήθηκε, διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί τράβηγμα και αναμένεται να μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για περίπου ένα δεκαήμερο.

Αυτό σημαίνει ότι ο Πέτριτς θα απουσιάσει από τα παιχνίδια του πρώτου γύρου των play off και θα προσπαθήσει να αποθεραπευτεί εν όψει του δευτέρου, ο οποίος θα κρίνει και την εξασφάλιση της συμμετοχής στα προκριματικά του Champions League.

Η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί στις επόμενες ημέρες και θα καταρτιστεί ένα πρόγραμμα αποθεραπείας, ώστε να καταφέρει να βοηθήσει την ομάδα πριν την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων της.

Η ποιότητα και η εκτελεστική δεινότητα του Πέτριτς είναι δεδομένες, όμως, από την άλλη, είναι γεγονός ότι έχει μία ευπάθεια στους τραυματισμούς και δεν υπολογίζεται από τον Αναστασίου σε ένα εξαιρετικά κρίσιμο κομμάτι της σεζόν.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ