ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Ζέκα στην αποστολή, εκτός ο Τοτσέ

Ο Ζέκα στην αποστολή, εκτός ο Τοτσέ
INTIME SPORTS

Ο Ζέκα συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο. Απών ο Ζεσουάλδο Φερέιρα από την Παιανία.

Ο Ζέκα προπονήθηκε κανονικά συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το ματς με τον Πανιώνιο. Αντίθετα ο Τοτσέ δεν θα ενισχύσει τους "πράσινους".

Ο Ισπανός υποβλήθηκε και το Σάββατο (10/12) σε θεραπεία, ωστόσο κρίθηκε ότι δεν είναι απόλυτα έτοιμος να επανέλθει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Η προπόνηση διεξήχθη δίχως τον προπονητή Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ο Πορτογάλος προπονητής ταλαιπωρείται από ίωση και την προπόνηση έκαναν οι βοηθοί του.

Το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού περιελάμβανε: ζέσταμα, ασκήσεις κατοχής της μπάλας "5-2", ταχύτητες και ασκήσεις πάνω στις στατικές φάσεις. Ατομικά προπονήθηκαν οι Χριστοδουλόπουλος και Νίνης.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή. Αποτελείται από τους Καπίνο, Καρνέζης, Καντέ, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Σπυρόπουλο, Μαρίνο, Βύντρα, Σιμάο, Κατσουράνη, Καραγκούνη, Ζέκα, Κουίνσι, Ρούντολφ, Κλέιτον, Λέτο και Μαυρία.

Εκτός αποστολής έμειναν οι: Χριστοδουλόπουλος, Πετρόπουλος, Νίνης, Τοτσέ, Κοτσόλης, Σεϊταρίδης, Ιωαννίδης και Μπιάρσμιρ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ