ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Τοτσέ, ο ΠΑΟ και η Λεβάντε

Ο Τοτσέ, ο ΠΑΟ και η Λεβάντε

Ο Ουνάι Βεργκάρα, μάνατζερ του Τοτσέ, επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον επιθετικό της Καρταχένα. Στο «κόλπο» Λεβάντε και ΠΑΟΚ, όλα εξαρτώνται από την οικονομική πρόταση.

Ο Ουνάι Βεργκάρα, μάνατζερ του Τοτσέ, επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον πελάτη του.

Συγκεκριμένη πρόταση έχει γίνει μόνο από τη Λεβάντε, ενώ πριν λίγες μέρες υπήρξε επαφή και με τον ΠΑΟΚ.

Το τελευταίο όνομα που ακούστηκε για την επίθεση του Παναθηναϊκού είναι αυτό του Χοσέ Βερδού, πιο γνωστού ως Τοτσέ. Ο Ισπανός επιθετικός που τις τελευταίες δυο σεζόν αγωνίστηκε στην Καρταχένα, προτάθηκε στους «πράσινους» και προστέθηκε στη λίστα των παικτών που καλούνται να αντικαταστήσουν το κενό που άφησε ο Σισέ.

Ο μάνατζερ του Τοτσέ, Ουνάι Βεργκάρα, επιβεβαίωσε ότι υπάρχει ενδιαφέρον, όχι όμως και επαφή, τουλάχιστον μέχρι τώρα.

Η μόνη πρόταση που έχει στα χέρια του ο εκπρόσωπος του 28χρονου προέρχεται από την Λεβάντε. Ο καινούργιος προπονητής της ομάδας της Βαλένθια, Χουάν Ιγνάθιο Μαρτίνεθ, γνωρίζει πολύ καλά τον Τοτσέ από την κοινή τους θητεία την τελευταία διετία στην Καρταχένα και προσπαθεί να τον πάρει ξανά κοντά του.

Το πρόβλημα είναι οικονομικό, αφού η Λεβάντε δεν μπορεί να διαθέσει περισσότερα από 200.000 ευρώ για ετήσια αμοιβή, έτσι ο Βεργκάρα ψάχνει και για εναλλακτικές λύσεις.

Σύμφωνα πάντα με τον μάνατζερ, ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρθηκε πριν λίγες μέρες, όμως η συγκεκριμένη προοπτική δεν ενθουσίασε την πλευρά του παίκτη, αφού οι Θεσσαλονικείς δεν είχαν τη δυνατότητα να ξεπεράσουν την οικονομική πρόταση της Λεβάντε, οπότε η επαφή δεν προχώρησε. Ο Φερέιρα έχει εκφραστεί θετικά για τον παίκτη, οπότε υπάρχει η πιθανότητα να υπάρξει πρόταση από την μεριά του Παναθηναϊκού τις επόμενες μέρες.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ