ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Σίλντενφελντ στην... Λεωφόρο

Ο Σίλντενφελντ στην... Λεωφόρο
INTIME SPORTS

Την πρώτη του προπόνηση με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και μάλιστα στην Λεωφόρο έκανε το απόγευμα της Παρασκευής ο Γκόρντον Σίλντενφελντ.

Την πρώτη του προπόνηση με τη φανέλα του Παναθηναϊκού πραγματοποίησε την Παρασκευή το απόγευμα το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των πράσινων Γκόρντον Σίλντενφελντ.

Ο Κροάτης ο οποίος ανακοινώθηκε το μεσημέρι από την πράσινη ΠΑΕ λίγες ώρες αργότερα έδωσε το παρών στην Λεωφόρο και προπονήθηκε μαζί με τους νέους του συμπαίκτες.

Ο 28χρονος αμυντικός πήρε μέρος σε όλο το πρόγραμμα και έδειξε σε αρκετή καλή κατάσταση και ότι δεν είναι τόσο πίσω.

Ατομικό ο Μαυρίας

Παρών επίσης στο Απόστολος Νικολαϊδής ήταν και ο Χάρης Μαυρίας με τον 19χρονο επιθετικό να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης από ότι οι συμπαίκτες του αλλά σε πολύ έντονους ρυθμούς.

Σε αντίθεση με τους Χουχούμη και Αποστολόπουλο που έκαναν μόνο τρέξιμο αλλά όχι με ποδοσφαιρικό παπούτσι και τον Σταματάκη που ακολούθησε και πάλι το δικό του πρόγραμμα.

Όσοι μετείχαν στο πρόγραμμα ξεκίνησαν με ζέσταμα, ακολούθησαν ασκήσεις κυκλοφορίας ενώ κατέληξαν δουλεύοντας στα τελειώματα.

Ο Σίλντενφελντ στην... Λεωφόρο
INTIME SPORTS

Παρουσία Νταμπίζα, Σαραβάκου

Η προπόνηση των πράσινων στην Λεωφόρο την Παρασκευή το απόγευμα διεξήχθη παρουσία και του τεχνικού διευθυντή του Τριφυλλιού Νίκου Νταμπίζα αλλά και του Δημήτρη Σαραβάκου με τους δυο άνδρες να κάνουν την εμφάνιση τους και να είναι συνέχεια μαζί παρακολουθώντας όλη την προπόνηση είτε μέσα από τον αγωνιστικό χώρο, είτε από την εξέδρα.

Ο Σίλντενφελντ στην... Λεωφόρο
INTIME SPORTS

Μπήκαν τα καθίσματα στην 7

Σε ότι έχει να κάνει με τις εργασίες στο "Απόστολος Νικολαϊδης" αυτές συνεχίζονται ενώ τα καθίσματα στην θύρα 7 έχουν μπει πλέον και σε σχέση με πριν υπάρχουν σίγουρα μεγαλύτερα κενά που κάνουν πιο εύκολη την πρόσβαση του στις θέσεις του αλλά και την αποχώρηση του από την θύρα 7.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ