ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Ο παράγοντας του ΟΦΗ προκαλούσε τους οπαδούς μας"

"Ο παράγοντας του ΟΦΗ προκαλούσε τους οπαδούς μας"

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός απάντησε στις δηλώσεις του Γιάννη Φασομυτάκη περί κλίματος τρομοκρατίας στην Λεωφόρο, χαρακτηρίζοντας παραπλανητικά τα όσα είπε, ενώ τονίζουν πως προκάλεσε τους οπαδούς των "πρασίνων".

Την Δευτέρα το μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ΟΦΗ, Γιάννης Φασομυτάκης, δήλωσε σε ιστοσελίδα της Κρήτης ότι το Σάββατο στο ''Απόστολος Νικολαΐδης'' επικρατούσε κλίμα τρομοκρατίας από την άφιξη μέχρι και την αναχώρηση της αποστολής των Κρητικών.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός μέσω ανακοίνωσης χαρακτηρίζει παραπλανητικές τις συγκεκριμένες δηλώσεις και κάνει λόγο για ύβρεις και ψεύδη.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός: ''Με αφορμή παραπλανητικές δηλώσεις παράγοντα του ΟΦΗ περί ''ζούγκλας'', ''τρομοκρατίας'' κλπ., η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ επισημαίνει ότι ο συγκεκριμένος παράγων, αφού επί αρκετή ώρα προκάλεσε τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού υβρίζοντάς τους, αποβλήθηκε κατά τη διάρκεια του α' ημιχρόνου από το διαιτητή του αγώνα. Τα γεγονότα δεν διαστρεβλώνονται με ύβρεις και ψεύδη''.

Άγνωστοι οι υπαίτιοι για όσα έγιναν εκτός γηπέδου

Εν συνεχεία, ακολούθησε και δεύτερη ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία, τα στοιχεία των ερευνών απέδειξαν πως άγνωστοι είναι οι υπαίτιοι για όσα διαδραματίστηκαν εκτός γηπέδου μετά το τέλος του αγώνα με τον ΟΦΗ.

Η ανακοίνωση: " Σύμφωνα με τα στοιχεία των ερευνών των αρμοδίων αστυνομικών αρχών άγνωστοι είναι οι υπαίτιοι για τα συμβάντα που έλαβαν χώρα πολλή ώρα μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα ΠΑΟ-ΟΦΗ και εκτός του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης». Με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο επιβεβαιώνεται συνεπώς η θέση του Παναθηναϊκού, που με ανακοίνωσή του το ίδιο βράδυ είχε τονίσει ότι δεν έχει καμία σχέση με τα συμβάντα αυτά.

Μετά ταύτα καλούμε τον κόσμο του Παναθηναϊκού να διαφυλάξει την ομάδα μας και το γήπεδο από ενδεχόμενες προβοκάτσιες που στόχο έχουν την τιμωρία του γηπέδου και του Συλλόγου.

Αυτονοήτως, η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, όπως αναφέρεται και στη μήνυση του Προέδρου μας κατά των υπευθύνων της NOVA, καταδικάζει οποιαδήποτε μορφή βίας από όπου και εάν αυτή προέρχεται".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ