ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Ο Παναθηναϊκός θέλει τον Μόζντζεν"

"Ο Παναθηναϊκός θέλει τον Μόζντζεν"

Ο ατζέντης του Ματέους Μόζντζεν τόνισε ότι έχει δεχτεί νέα κρούση από τον Παναθηναϊκό, ενώ οι Πολωνοί θεωρούν πιθανή τη μετακόμιση του 23χρονου μεσοαμυντικού στην Αθήνα.

Δύο φορές στο πρόσφατο παρελθόν, μία τον Ιούλιο του 2013 και μία στις αρχές του προηγούμενου Απριλίου, ο Ματέους Μόζντζεν έκανε την εμφάνιση του στα ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού ως υποψήφιος μεταγραφικός στόχος.

Το ημερολόγιο δείχνει 26 Μαΐου και ο Πολωνός μεσοαμυντικός επανέρχεται για τρίτη φορά στο προσκήνιο και ίσως αυτή να είναι η φαρμακερή...

Όπως αναφέρεται στην Πολωνία, ο 23χρονος ποδοσφαιριστής δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιο με τη Λεχ Πόζναν, το οποίο λήγει στις 30/6 και θα συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό, με τον Παναθηναϊκό να είναι ο επικρατέστερος προορισμός του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, υπήρξε μία συζήτηση ανάμεσα στους διοικούντες της πολωνικής ομάδας και στον ατζέντη του Μόζντζεν, αλλά δεν βρέθηκε σημείο επαφής. Οι απαιτήσεις του δεύτερου κρίθηκαν υπέρογκες και δεν δόθηκαν καν απάντηση στην πρόταση του.

Τις εξελίξεις επιβεβαίωσε ο μάνατζερ του Πολωνού μπακ-χαφ, Ντομινίκ Γιάρος, ο οποίος αποκάλυψε και το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού.

"Θα περιμένουμε την απάντηση των διοικούντων της Λεχ Πόζναν μέχρι την Τρίτη, αλλά τις τελευταίες ημέρες έχουμε λάβει προτάσεις από μία από τις πρωτοπόρους του ρωσικού πρωταθλήματος, ενώ έχουμε νέα κρούση από τον Παναθηναϊκό" τόνισε ο Γιάρος στην ιστοσελίδα sport.fakt.pl.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ματέους Μόζντζεν έχει παρόμοια αγωνιστικά χαρακτηριστικά με τον Όλιβερ Κιρχ, για τον οποίο ενδιαφέρθηκε ο Παναθηναϊκός. Είναι ένας κεντρικός μέσος με τη δυνατότητα να καλύψει με επιτυχία τη θέση του δεξιού μπακ, όμως είναι μικρότερος σε ηλικία από τον Γερμανία, αλλά υστερεί σε παραστάσεις και εμπειρία.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ