ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Μαυρίας φέρνει μεταγραφές

Ο Μαυρίας φέρνει μεταγραφές
ICON

Μέχρι την Παρασκευή αναμένεται να ξεκαθαρίσει η μεταγραφή του Χάρη Μαυρία στην Σάντερλαντ. Τουλάχιστον δυο προσθήκες ακόμα αν κλείσει το deal

Τελικά όπως φαίνεται οι Άγγλοι της Σάντερλαντ ήθελαν πολύ τον Χάρη Μαυρία και το έδειξαν έστω και καθυστερημένα ενεργοποιώντας την πρόταση που είχαν καταθέσει πριν από ένα μήνα στον Παναθηναϊκό.

Ο 19άχρονος άσος βρίσκεται στην Αγγλία μαζί με τους μάνατζερ του, πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και αναμένεται να διαπραγματευτεί στη συνέχεια τους όρους του συμβολαίου του.

Σε περίπτωση, λοιπόν, που το deal κλείσει οριστικά (άλλοι λένε 3+1 εκ. ευρώ, άλλοι λένε λιγότερα) τότε οι πράσινοι θα κινηθούν για την απόκτηση τουλάχιστον δυο ποδοσφαιριστών.

Ο ένας θα είναι σίγουρα ακραίος επιθετικός, θέση δηλαδή στην οποία αγωνίζεται ο Μαυρίας, με τον Βίκτωρας Κλωναρίδη να είναι ψηλά στη λίστα αν και υπάρχει ένα θεμα με την ρήτρα του για ελληνικές ομάδες.

Από εκεί και πέρα πάντα στα υπόψιν είναι ο Πράνιτς (ο οποίος παίζει κυρίως στα άκρα), κι ένας ακόμα επιθετικός για μπακ-απ του Μάρκους Μπεργκ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ