ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Κριστιάνο στην... Πολωνία

Ο Κριστιάνο στην... Πολωνία
INTIME SPORTS

Οι ατάκες που ακούγονται στην διάρκεια των προπονήσεων του Παναθηναϊκού είναι "όλα τα λεφτά" ενώ ο Κάρλος Ζέκα είναι αυτός που ως γνωστόν αποτελεί το μεγαλύτερο πειραχτήρι. (Φωτογραφίες)

Διαβάστε απολαυστικά παρασκήνια από τις προπονήσεις στο Γκνιεβίνο, όπου πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ο Παναθηναϊκός.

-Με νέο λουκ και καλή ψυχολογία παρουσιάστηκε στην πρωινή προπόνηση των τριφυλλοφόρων ο Εμιρ Μπαϊράμι που ξύρισε εντελώς το κεφάλι του.

Ο Κριστιάνο στην... Πολωνία
INTIME SPORTS

- Ο σκληρός χλοοτάπητες σε συνδυασμό με την ένταση των προπονήσεων δημιουργεί έξτρα επιβάρυνση στους παίκτες. Έτσι το τεχνικό τιμ ζήτησε από τους αρμόδιους του Μιστράλ να ποτίζουν συχνότερα το χόρτο.

- Ο Ρούτερ στη διάρκεια των προπονήσεων καλεί συχνά πυκνά κοντά του κατά ζευγάρια τους παίκτες και τους κάνει ιδιαίτερα για το πως πρέπει να αμύνονται η να κάνουν επίθεση. Σήμερα ήταν η σειρά των Κουτρουμπή και Σπυρόπουλου.

Ο Κριστιάνο στην... Πολωνία
INTIME SPORTS

-Οι δημοσιογράφοι που καλύπτουν το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού ακολουθώντας την ομάδα στην Πολωνία δεν μπορούσαν να αφήσουν ασχολίαστη τη πινακίδα που δείχνει τη διαδρομή προς ένα κοντινό χωριό που ονομάζεται Καπίνο...

- Η διαδρομή προς το Μιστράλ πάντως κρύβει και απρόοπτες συναντήσεις . Το Σάββατο για παράδειγμα πέσαμε πάνω σε κίνηση και λιτανεία, ενός Αγίου της Περιοχής, με τους Καθολικούς ιερείς να μας χαιρετούν προπορεύομενοι.

- Ρεπό για την ομάδα την Κυριακή αφού έρχονται φιλικά προσεχώς και οι παίκτες θα ανεβάσουν στροφές. Μάθημα θα έχει αλλά υπό τη μορφή διδασκαλίας με πίνακα σε αίθουσα και όχι στο γήπεδο.

- Αν μη τι άλλο ο Γιάννης Αναστασίου γνωρίζει πως θα κάνει τους παίκτες να απολαμβάνουν την προπόνηση και να μην την βλέπουν ως αγγαρεία. Ναι μεν οι ασκήσεις περιλαμβάνουν πολύ τρέξιμο με έκρηξη και κίνηση, όμως είναι τέτοιες μορφής που οι παίκτες το διασκεδάζουν παράλληλα και χαίρονται το ποδόσφαιρο. Χαρακτηριστική η απογευματινή προπόνηση του Σαββάτου, που έγινε μονομαχία στα τελειώματα, με τους χαμένους να μαζεύουν μπάλες και κώνους και άπαντες να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό στη διάρκεια της άσκησης.

- Ο ατακαδόρος Ζέκα ξαναχτύπησε... Ο Λαγός σε μια άσκηση 3 on 3 έκανε πολλές τρίπλες και ο Πορτογάλος δεν έχασε ευκαιρία. “Α, ρε Κριστιάνο” φώναξε το μεγάλο πειραχτήρι της ομάδας

- Παναθηναϊκός και ΑΠΟΕΛ συγκατοικούν στο Μιστράλ. Οι πράσινοι όμως έχουν προτεραιότητα στη χρήση του βασικού γηπέδου γιατί το έκλεισαν πρώτοι.

- Σε απόσταση μέχρι και 20 χιλιομέτρων από το προπονητικό κέντρο της ομάδας δεν βρίσκει κάποιος επισκέπτης ένα εστιατόριο για φαγητό. Μια πιτσαρία υπάρχει στην περιοχή και αυτή κλείνει στις 23.00. Το τριφύλλι βέβαια απολαμβάνει όλες τις ανέσεις και έχει και δικό του μάγειρα, οπότε δεν έχει τέτοια προβλήματα.

- Την ώρα που τελείωσε η πράσινη προπόνηση ολοκληρώθηκε και η αναμέτρηση για το Παγκόσμιο κύπελλο Αργεντινή - Βέλγιο. πολλοί παίκτες έσπευσαν να μάθουν το τελικό αποτέλεσμα.

- Ο Σπύρος Ρισβάνης έχει πρόβλημα με τη φωνή του που έχει κλείσει και ο ίδιος το ανέφερε με παράπονο στους συμπαίκτες του στην απογευματινή προπόνηση.

-Το όνομα της κόρης του Jolie αλλά και την σημαία της Εθνικής Σουηδίας έχουν πάνω τους τα ροζ παπούτσια του Μπεργκ τα οποία φόρεσε για πρώτη φορά ο Σουηδός άσος στην Πολωνία.

Ο Κριστιάνο στην... Πολωνία
INTIME SPORTS

- Ο Τάσος Λαγός ολοκλήρωσε την άσκηση με τα τελειώματα πριν τον Κάρλος Ζέκα. Με περιπαικτικό τρόπο πίκαρε τον Πορτογάλο να τον ακολουθήσει, την ώρα που πάλευε ο τελευταίος να σκοράρει και να πάει να ξεκουραστεί. “Ζέκα πάμε σάουνα” του έλεγε χαμογελώντας ο μέσος των πράσινων.

- Ο Γιάννης Αναστασίου βλέπει τα πάντα να δουλεύουν ρολόϊ. Έτσι είχε κάθε λόγο να έχει τα κέφια του. Άφησε μάλιστα σε κάποια στιγμή την προπόνηση και ήρθε κοντά στους εκπροσώπους του τύπου για να τους εξηγήσει που ακριβώς αποσκοπεί η συγκεκριμένη άσκηση.

- Κάποιοι συνάδελφοι προσπάθησαν να πάρουν λίγο από την αύρα των παικτών τη ομάδας. Με το πέρας της προπόνησης και ενώ είχαν μείνει κάποιες μπάλες στο γήπεδο δεν έχασαν την ευκαιρία... Άρχισαν να επιχειρούν σέντρες προς τον προπονητή του Παναθηναϊκού που είχε πάρει θέση φορ. Για τα ποσοστά επιτυχίας μην ρωτάτε καλύτερα...

Ο Κριστιάνο στην... Πολωνία
INTIME SPORTS

- Πατέρας και υιός Δώνης, δεν χάνουν την ευκαιρία να τα πουν καθώς διαμένουν στο ίδιο ξενοδοχείο. Μετά τις προπονήσεις ουκ ολίγες φορές έχουν συναντηθεί στους διαδρόμους του ξενοδοχείου του Μιστράλ και αντάλλαξαν δυο κουβέντες.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ