ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο φιλόδοξος Ρούντολφ Γκέργκελι

Ο φιλόδοξος Ρούντολφ Γκέργκελι

Ο Ρούντολφ Γκέργκελι μέσα από δηλώσεις του στον Τύπο της Ουγγαρίας. Η βοήθεια του Λάζλο Μπόλονι, το διαφορετικό νούμερο παπούτσι σε κάθε πόδι και η συχνή ενημέρωση στο Facebook.

Με τη φήμη του δεινού σκόρερ να τον συνοδεύει στην Ουγγαρία, ο Ρούντολφ Γκέργκελι καλείται να αποδείξει στον Παναθηναϊκό πως δεν έχει ξεχάσει την τέχνη του γκολ.

Στη Ντέμπρετσεν εντυπωσίασε, όντας το βαρύ πυροβολικό της ομάδας. Στην πρώτη του σεζόν στην Ιταλία δεν κατάφερε να εγκλιματισθεί.

Με τη φανέλα της Τζένοα αγωνίστηκε το πρώτο εξάμηνο της περυσινής σεζόν για μόλις 383 λεπτά σκοράροντας ένα γκολ απέναντι στη Ρόμα. Τον περασμένο Ιανουάριο μεταπήδησε με την μορφή δανεισμού στην Μπάρι πετυχαίνοντας δύο γκολ.

Ο Μαγυάρος άσος έχει αγωνιστεί σχεδόν σε όλες τις θέσεις, καθώς στο ξεκίνημα της καριέρας του έπαιζε αμυντικός, στη συνέχεια μέσος για να καθιερωθεί τελικά ως κυνηγός.

Το ξεκίνημα στη Νανσί και η στήριξη του Μπόλονι

Σε ηλικία μόλις 14 ετών εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής της Νανσί. Ο νυν τεχνικός του ΠΑΟΚ, Λάζλο Μπόλονι ήταν εκείνος που διέγνωσε το ταλέντο του Γκέργκελι βοηθώντας το να ανελιχθεί ποδοσφαιρικά.

Η Νανσί, φημίζεται για τις Ακαδημίες της. Ο Γκέργκελι πέρασε αρχικά δύσκολες στιγμές καθώς δεν γνώριζε τη γλώσσα ενώ υστερούσε σε φυσική κατάσταση έναντι των συμπαικτών του που προέρχονταν στην πλειονότητα τους από πρώην γαλλικές αποικίες.

Ο φιλόδοξος Ρούντολφ Γκέργκελι

" Τη σεζόν 1999-2000 έπαιζα με την ομάδα Νέων της Νανσί και αρκετές φορές έκανα προπονήσεις και με την πρώτη ομάδα. Ακόμη διατηρούμε καλές σχέσεις με τον Μπόλονι. Του χρωστάω πολλά γιατί εκείνος που έδωσε ευκαιρίες" τονίζει ο διεθνής Ούγγρος ποδοσφαιριστής.

Κορυφαίος ποδοσφαιριστής στην Ουγγαρία

Ο νεοφερμένος άσος του Παναθηναϊκού εντυπωσίασε στα τρία χρόνια που αγωνίστηκε στην Ντέμπρετσεν. Μάλιστα οι αναγνώστες του περιοδικού "Blikk" τον ανέδειξαν ως τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή της χώρας για το 2009.

Κοντά στον Άγιαξ

Τον Ιανουάριο του 2010 ταξίδεψε στην Ολλανδία προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο με τον Άγιαξ όμως η μετεγγραφή χάλασε, καθώς η ομάδα του Αμστερνταμ δεν διέθετε μεγάλο μπάτζετ.

Ο φιλόδοξος Ρούντολφ Γκέργκελι

Η αυτοκριτική του Γκέργκελι

Ο Γκέργκελι σε ανύποπτο χρόνο μιλώντας σε εφημερίδα της πατρίδας του, έκανε την αυτοκριτική του . "Πάντα προσπαθώ να βελτιώνομαι και να κοιτάζω το μέλλον μου.

Θα ήμουν χαζός εάν έλεγα πως πρέπει να αγωνίζομαι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η τη Ρεάλ Μαδρίτης, όμως μπορώ να έχω θέση στη Serie A.

Στην επιθετική γραμμή της Τζένοα συναντά κανείς του Σκούλι, Παλαντίνο, Παλάσιο, Λούκα Τόνι. Δεν φοβάμαι τον ανταγωνισμό, θεωρώ τη μετεγγραφή μου στη Τζένοα τεράστια κίνηση. Υπάρχει χώρος και για μένα, από τη στιγμή που μιλάω τη γλώσσα και μπορώ να επικοινωνήσω με τους συμπαίκτες μου είναι καλύτερα τα πράγματα".

Ο φιλόδοξος Ρούντολφ Γκέργκελι

Διαφορετικό νούμερο παπουτσιών!

Ο 26χρονος φορ αποκάλυψε πως το ένα του πόδι είναι μεγαλύτερο από το άλλο! Το κατάλαβε όταν πρόβαρε τα τελευταίας τεχνολογίας ποδοσφαιρικά παπούτσια που του προσφέρθηκαν για τους αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ με την Ντέμπρετσεν.

"Στο αριστερό μου πόδι φοράω νούμερο παπούτσι 43,5, ενώ στο δεξί μου 43. Ήταν κάτι που το αντιληφθήκαμε χάρη στο νέο μοντέλο παπουτσιών που μου έδωσαν".

Ο φιλόδοξος Ρούντολφ Γκέργκελι

Προσωπική επιλογή η Μπάρι

Ο Γκέργκελι παράλληλα εξήγησε γιατί μεταπήδησε στην Μπάρι, διευκρινίζοντας πως επρόκειτο για προσωπική επιλογή του και όχι της Τζένοα.

Ο φιλόδοξος Ρούντολφ Γκέργκελι

"Οι οπαδοί της Τζένοα με αγαπούν, όποτε μου δινόταν η ευκαιρία έπαιζα καλά. Ο προπονητής με ρώτησε εάν ήθελα να μείνω. Δεν επιθυμούσαν να αποχωρήσω, όμως εγώ ήθελα να παίξω κάπου αλλού. Δεν ήμουν ικανοποιημένος. Πάντα έβαζα στόχο να σκοράρω περισσότερα γκολ και αυτό θα μπορούσε να συμβεί στην Μπάρι. Έτσι πήγα για έξι μήνες εκεί".


Ο φιλόδοξος Ρούντολφ Γκέργκελι

Οι 20.000 θαυμαστές στο Facebook

Η σχέση του Γκέργκελι με τις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης θεωρείται άριστη. Σε καθημερινή βάση ενημερώνει μέσω του λογαριασμού του στο Facebook τους πολυπληθείς φίλους του για τα άμεσα πλάνα του. Λίγα λεπτά μετά την επισημοποίηση του δανεισμού του στον Παναθηναϊκό έγραψε:

Ο φιλόδοξος Ρούντολφ Γκέργκελι

"Υπάρχει συμφωνία μεταξύ της Τζένοα και του Παναθηναϊκού. Θα αγωνίζομαι στην ελληνική ομάδα αυτή τη σεζόν ως δανεικός. Ελπίζω να βοηθήσω τον σύλλογο να εκπληρώσει τους στόχους του, που δεν είναι άλλοι από το ελληνικό πρωτάθλημα".

Ο φιλόδοξος Ρούντολφ Γκέργκελι

Δείτε τον Γκέργκελι να σκοράρει με τη φανέλα της Μπάρι κόντρα στη Μίλαν

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ