ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο... ευχαριστημένος Φερέιρα και ο... αμφίβολος Μπουμσόνγκ

Ο... ευχαριστημένος Φερέιρα και ο... αμφίβολος Μπουμσόνγκ
INTIME SPORTS

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έμεινε ευχαριστημένος από την συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών του στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο ενώ ο Μπουμσόνγκ είναι αμφίβολος για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στην σύντομη ομιλία του την Τρίτη το απόγευμα προς τους ποδοσφαιριστές του δήλωσε ευχαριστημένος από τη συμπεριφορά που έδειξαν οι παίκτες του στο ματς με τον Ατρόμητο λέγοντας όμως στην ομιλία του στην Τρίτη πως οι πράσινοι δεν έχουν αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη στα πόδια τους.

Χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος είπε μεταξύ άλλων: "Είμαι ευχαριστημένος από την αγωνιστική συμπεριφορά σας σε σχέση με άλλα παιχνίδια. Φτάσαμε κοντά στη νίκη, αλλά δεν τα καταφέραμε. Είναι ξεκάθαρο οτι μας λείπει η αυτοπεποίθηση και η εμπιστοσύνη. Αυτά τα στοιχεία μπορούν να έρθουν μόνο με τις νίκες... Πιστέψτε στον εαυτό σας".

Ο 66χρονος τεχνικός ήταν ναι μεν προβληματισμένος αλλά ήρεμος κατά την διάρκεια της προπόνησης του Παναθηναϊκού.

Αμφίβολος ο Μπουμσόνγκ

Από εκεί και πέρα αμφίβολη είναι η παρουσία του Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Γάλλος αμυντικός που τραυματίστηκε στο ματς με τον Λεβαδειακό, ένιωσε ένα σφίξιμο στην αριστερή γάμπα, έκανε θεραπεία και δύσκολα θα προλάβει να είναι παρών στο παιχνίδι της Κυριακής.

Από εκεί και πέρα στην προπόνηση της Τρίτης στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας, οι ποδοσφαιριστές που ξεκίνησαν στον αγώνα με τον Ατρόμητο ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας.

Οι υπόλοιποι έκαναν ζέσταμα και στη συνέχεια έπαιξαν δίτερμα. Ατομικά προπονήθηκαν οι Σο και Φουρλάνος. Οι προπονήσεις του Παναθηναϊκού θα είναι πρωινές καθημερινά από εδώ και στο εξής.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ