ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο "δολοφόνος" επέστρεψε στην Πλατεία

Ο "δολοφόνος" επέστρεψε στην Πλατεία
Πετρόπουλος INTIME SPORTS

Ο Αντώνης Πετρόπουλος σκόραρε μετά από οκτώ μήνες και το πέτυχε (ξανά) εναντίον του Πανιώνιου στέλνοντας μήνυμα παραμονής στον Παναθηναϊκό (videos)

Ο Παναθηναϊκός πέρασε με νίκη από την Νέα Σμύρνη (2-1) αν και στο τέλος του αγώνα οι Κυανέρυθροι θα μπορούσαν να ισοφαρίσουν σε 1-2 περιπτώσεις (όπως με την ΑΕΚ)

Παρόλα αυτά οι πράσινοι παίρνουν θετικό πρόσημο, αφού στο πρώτο μέρος δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες και είχαν σε μεγάλη μέρα στον Αντώνη Πετρόπουλο.

Ο 26χρονος επιθετικός άνοιξε το σκορ στο 24ο λεπτό με ατομική ενέργεια από τα δεξιά, ενώ στα highlight του αγώνα, είναι η εκπληκτική ντρίμπλα που έκανε (πάλι από τα δεξιά), περνώντας τη μπάλα πάνω από τον αντίπαλο του κάνοντας περιστροφή!

Μάλιστα σε αυτή τη φάση θα μπορούσε να είχε κάνει δυο τα τέρματα του, όμως ο νεαρός Γιαννακόπουλος αντέδρασε εντυπωσιακά με διπλή επέμβαση.

Επέστρεψε στον τόπο του "εγκλήματος"

Η αλήθεια είναι πως ο Πετρόπουλος είχε να πετύχει γκολ εδώ και οκτώ μήνες με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Η προηγούμενη φορά που σκόραρε ήταν ξανά εναντίον του Πανιώνιου στο ΟΑΚΑ, όπου πέτυχε δυο τέρματα στη νίκη με 3-0!

Συνολικά ο Πετρόπουλος έχει βάλει τέσσερα γκολ στην καριέρα του απέναντι στον Πανιώνιο με τους πράσινους, γεγονός που δημιουργεί μία εξαιρετική παράδοση.

Τα γκολ του Πετρόπουλου

08/04/12 Παναθηναϊκός - Πανιώνιος 3-0 (2 γκολ)

Σεζόν 2008-2009

21/02/09 Παναθηναϊκός - Πανιώνιος 2-1 (η καλύτερη του σεζόν)

Έκανε το 2-0, ο Εστογιανόφ μείωσε σε 2-1 στο 90'

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ