ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο "διπλός" δρόμος για την συμφωνία Τζίγγερ-πρίγκιπα

Ο "διπλός" δρόμος για την συμφωνία Τζίγγερ-πρίγκιπα
INTIME SPORTS

Με ασφαλή τρόπο θέλει να βαδίσει ο Τζίγγερ που ζητάει ή ένα έγγραφο με επίσημη την υπογραφή του Σουλτάν Αλ Σαούντ να είναι πιστοποιημένη ή την παρουσία του ίδιου του πρίγκιπα στην Ελλάδα.

Την ώρα που ο εκπρόσωπος του πρίγκιπα Βλάσης Τσάκας ετοιμάζει τις βαλίτσες του για να μεταβεί στην Τζέντα από το περιβάλλον του Γιάννη Βαρδινογιάννη απορρέει η βεβαιότητα πως αν εμφανιστεί ένα έγραφο με πιστοποιημένη την υπογραφή του Σουλτάν ΑΛ Σαούντ, τότε όλα θα κυλίσουν ομαλά.

Εξ' αρχής η πλευρά του Τζίγγερ είχε ζητήσει όταν εμφανίστηκε ο δικηγόρος Παναγιώτης Πετρόπουλος κάποια εγγραφα που νομιμοποιούν την ταυτότητα του ανθρώπου από την Σαουδική Αραβία που θέλει να πάρει την ομάδα, δηλαδή του ίδιου του Σουλτάν Αλ Σαούντ.

Νωρίς το πρωί μετά την ανακοίνωση του Βγενόπουλου, ο Τζίγγερ είχε διαψεύση πως είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ

Αυτά εστάλθηκαν μέσω του εκπροσώπου του αλλά και με μάιλ, ωστόσο και πάλι ο Γιάννης Βαρδινογιάννης μέσω των δικηγόρων του εξέτασε το περίφημο προσχέδιο της πρότασης το οποίο ναι μεν ήταν διατυπωμένο σωστά πλην όμως ανυπόγραφο.

Έτσι, ζητήθηκε από τους δικηγόρους του Τζίγγερ να συνταχθεί πάλι με την υπογραφή του ενδιαφερόμενου και μια πιστοποίηση αυτής της υπογραφής από κάποιο δημόσιο παράγοντα της Σαουδικής Αραβίας είτε αν αυτό πραγματοποιηθεί από την πρεσβεία στην Αθήνα. Οπως γιοα παράδειγμα εχουμε εμείς εδω το γνησιο της υπογραφής ετσι και στην Σαουδική Αραβία λογικά θα μπορεί να πιστοποιείται με κάποιο επίσημο τρόπο η ταυτότητα αυτού που υπογραφει σε μια συναλλαγή.

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης δεν δείχνει διατεθειμένος για την ώρα να παραδώσει τις μετοχές του σε μια υπογραφή χωρίς πιστοποίηση, κάτι που δεν μεταφράζεται και σε άρνηση ή πως είναι αναξιόπιστη η περίπτωση αυτού του ενδιαφέροντος.

Αν όχι υπογραφές... παρουσία πρίγκιπα στην Ελλάδα

Αν παρόλο αυτά δεν υπάρχει αυτή η περίπτωση η πλευρά του Τζίγγερ θεωρεί πως υπάρχει και η εναλλακτική λύση να κληθούν κάποιοι ανθρωποι του Βαρδινογιαννη στην Σαουδική Αραβία για να συζητήσουν απευθείας με τον ενδιαφερόμενο και τους εκπροσώπους του είτε να ταξιδέψει στην Αθήνα ο ενδιαφερόμενος με τους δικούς του εκπροσώπους και να υπάρξει κατ ιδίαν συνάντηση με τον Βαρδινογιαννη.

Και στα δύο θα είναι θετικός ο μέτοχος του 54,7% από την στιγμή που το προσχέδιο το οποίο εχει σταλεί στα βασικά σημεία ικανοποιεί και τις δύο πλευρές, με συνέπεια εν συνεχεία να συζητηθούν και κάποιες άλλες λεπτομέρειες. Αν πάλι η πλευρά του ενδιαφερόμενου επιλέξει να στείλει εγγραφο με πιστοποιημένες υπογραφές, η διαδικασία μπορεί να εξελιχθεί και με τον τρόπο αυτό.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ