ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μηνύει τον ΣΚΑΪ

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μηνύει τον ΣΚΑΪ
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα καταθέσει μηνύσεις και αγωγές σε βάρος του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ. Δείτε το βίντεο που εξόργισε τον πρόεδρο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Τα τύμπανα του πολέμου ηχούν ξανά στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό, μετά από μία περίοδο ηρεμίας και ειρήνης στα διοικητικά και μετοχικά θέματα της ομάδας. Φαίνεται πως ο σύλλογος έχει συνηθίσει στην καταιγίδα και δεν μπορεί διαφορετικά...

Το ρεπορτάζ που έπαιξε στην τηλεοπτική εκπομπή "Δίκη" στο ΣΚΑΪ, ιδιοκτησίας του Γιάννη Αλαφούζου και αναφέρθηκε στη δικαστική υπόθεση που έχει στις 13/11/2014 ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, κατηγορούμενος για απειλές και υβριστικές εκφράσεις σε βάρος των διαιτητών στον δεύτερο τελικό του πρωταθλήματος της Α1 τη σεζόν 2012-2013 με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ.

Όπως αποκάλυψε μέσο ενημέρωσης το οποίο ανήκει στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, αυτός θα προχωρήσει σε μηνύσεις και αγωγές σε βάρος του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, αλλά και όσων είναι υπεύθυνοι για το πρόγραμμα του.

Μάλιστα, το άρθρο που αναφέρεται στις προθέσεις του αφεντικού του "Εξάστερου", φιλοξενεί άκρως καυστικά σχόλια για τον πρόεδρο της ΠΑΕ και της Παναθηναϊκής Συμμαχίας... Συγκεκριμένα, τον χαρακτηρίζει ως άνθρωπο "φυγόδικο" και ο οποίος έχει "αντιμετωπίσει κατηγορίες για λαθρεμπόριο σε βάρος της χώρας".

Οργισμένος ο Γιαννακόπουλος

Αμέσως μόλις πληροφορήθηκε τη θεματολογία της εκπομπής και παρακολούθησε το ρεπορτάζ, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εκνευρίστηκε έντονα. Θεώρησε "unfair" εκ μέρους του Γιάννη Αλαφούζου αυτή την κίνηση, αφού πριν από λίγες ημέρες τον είχε στηρίξει δημοσίως στην κοπή της πίτας του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, απεύθυνε κάλεσμα στον κόσμο να τον ενισχύσει και είχε δεσμευτεί να συνδράμει και ο ίδιος.

Για αυτό αποφάσισε να περάσει στην αντεπίθεση, τόσο κινούμενος μέσω της δικαστικής οδού, όσο και επιτιθέμενος απ' ευθείας στον πρόεδρο της ΠΑΕ και της Παναθηναϊκής Συμμαχίας. Το ζητούμενο πλέον είναι σε ποιον βαθμό θα επιλέξει να κλιμακώσει την κόντρα...

Κατά κάποιο τρόπο, εκτιμά ότι αρχίζει μία προσπάθεια να πληγεί το προφίλ του στους οπαδούς του Παναθηναϊκού και του στέλνονται μηνύματα να μην ασχοληθεί με την ΠΑΕ, αφού δεν είναι ευπρόσδεκτος.

Δείτε το βίντεο από το 8.55 μέχρι το 10.30 για το επίμαχο απόσπασμα της εκπομπής:

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ