ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Αλφάρο, ο Λαξάλ και η μεταγραφή που έρχεται

Ο Αλφάρο, ο Λαξάλ και η μεταγραφή που έρχεται

Οι Ισπανοί θεωρούν δεδομένη την συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Αλφάρο την ίδια ώρα που στο τριφύλλι εξετάζουν και τον Λαξάλ ενώ υπάρχει και τρίτη λύση για την θέση του χαφ εξτρέμ με όνομα που δεν έχει διαρρεύσει.

Λίγες ώρες πριν την ρεβάνς με την Σταντάρ Λιέγης και το μυαλό όλων στον Παναθηναϊκό είναι επικεντρωμένο στο ματς με τους Βέλγους και στην πρόκριση που αν έρθει θα φέρει κάποια επιπλέον έσοδα στους πράσινους βοηθώντας τους να πάρουν μια οικονομική ανάσα.

Αν έρθει η πρόκριση βέβαια θα έρθει και ενίσχυση. Και όπως δήλωσε και ο Αναστασίου στην συνέντευξη Τύπου της Δευτέρας "Να ξέρετε πως ότι και να γίνει είμαστε έτοιμοι" οι στόχοι έχουν βρεθεί.

Το πιθανότερο μάλιστα είναι να μιλάμε για διπλή ενίσχυση. Καθώς οι πράσινοι θα κινηθούν για την απόκτηση τόσο ενός εξτρέμ και πιθανότατα και ενός χαφ έχοντας πάντα στο μυαλό τους την περίπτωση του Αμπέντ και να κοπεί τελικά από τον Πάρντιου.

Ας δούμε όμως τα δεδομένα που υπάρχουν σε ότι έχει να κάνει με την υπόθεση του εξτρέμ και τα ονόματα που έχουν δει έως τώρα το φως της δημοσιότητας, αυτά του Αλεχάντρο Αλφάρο και του Ντιέγκο Λαξάλ.

Δεδομένη η μεταγραφή για τους Ισπανούς

Σε ότι έχει να κάνει με τον Ισπανό άσο της Μαγιόρκα οι πράσινοι έχουν εξετάσει την περίπτωση του και οι Ισπανοί θεωρούν δεδομένη την μεταγραφή υπό την προϋπόθεση της πρόκρισης όπως αναφέρει και η ισπανική ιστοσελίδα diariodemallorca, σε ρεπορτάζ της την Τρίτη 5/8. Ο 27χρονος εξτρέμ φέρεται να είναι ενήμερος για τα οικονομικά προβλήματα της ΠΑΕ και γνωρίζει ότι η συμφωνία θα ενεργοποιηθεί μόνο εφόσον έρθει η συμμετοχή στα play off στο Champions League.

Μιλάμε βέβαια για έναν παίκτη που το κασέ του είναι κοντά στις 600.000 ευρώ και όπως έχει τονίσει και ο ίδιος οι δυο πλευρές δεν έχουν θέσει επί τάπητος τα οικονομικά και όσο και να πέσει ο Ισπανός ποδοσφαιριστής και πάλι η περίπτωση του θα είναι δύσκολη.

Η περίπτωση του Λαξάλ

Το δεύτερο όνομα που ήρθε στην δημοσιότητα μετά από δημοσιεύματα την Τρίτη ήταν αυτό του Ουρουγουανού εξτρέμ της Ίντερ, Ντιέγκο Λαξάλ. Ο Νίκος Νταμπίζας φέρεται να έχει προσεγγίσει τους ιθύνοντες των Μιλανέζων για τον 21χρονο ποδοσφαιριστή και έχει τονίσει ότι θα ήθελε το δανεισμό του. Ωστόσο, το όνομά του βρίσκεται στις λίστες των Έμπολι, Κάλιαρι, Τσεζένα και Σαμπντόρια, καθώς επίσης της γαλλικής Σεντ Ετιέν. Κάτι που κάνει από μόνη της δύσκολη την όποια κίνηση του Παναθηναϊκού για τον δανεισμό του.

Ο Λαξάλ θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ουρουγουάης, είναι διεθνής με την U20 της «Σελέστε», ενώ την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στη Μπολόνια έχοντας 15 συμμετοχές και 2 γκολ, αμφότερα μάλιστα στο 3-3 με τη Μίλαν.

Ο Αλφάρο, ο Λαξάλ και η μεταγραφή που έρχεται

Υπάρχει και μια τρίτη περίπτωση που ακόμα δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας από τους παίκτες που έχουν προταθεί στον Νίκο Νταμπίζα και ο οποίος την έχει προκρίνει η οποία ακόμα όμως δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας. Ίσως γιατί είναι πιο κάτω στην σχετική λίστα αλλά πάντα οι πράσινοι φροντίζουν να έχουν εναλλακτικές λύσεις στα υπόψιν.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ