ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Ο Βλαχοδήμος θέλει Ιανουάριο, η Μπενφίκα καλοκαίρι"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÁÅÊ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÁÅÊ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Σύμφωνα με πορτογαλικά ΜΜΕ, ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος διεμήνυσε στην Μπενφίκα ότι θέλει να μετακομίσει από τώρα στη Λισσαβώνα, αλλά η τεχνική ηγεσία των "αετών" μεταθέτει τη μετακίνησή του για το καλοκαίρι του 2018.

"Κλειδωμένη" είναι η μετακίνηση του Οδυσσέα Βλαχοδήμου από τον Παναθηναϊκό στην Μπενφίκα. Αυτό που δεν έχει "κλειδώσει" μέχρι τώρα είναι ο χρόνος της μετακίνησής του.

Ο 23χρονος τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού διεμήνυσε στη διοίκηση της ομάδας της πορτογαλικής πρωτεύουσας - κατά την πιο πρόσφατη συζήτησή τους - ότι θέλει να μετακομίσει από τώρα στη Λισσαβώνα.

Αυτό τουλάχιστον επικαλείται σε ρεπορτάζ της, η "O Jogo". Η τεχνική ηγεσία των "αετών", ωστόσο, έχει αντίθετη άποψη. Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Ρουί Βιτόρια δεν θέλει να διαταράξει την τριάδα που συνθέτουν στη συγκεκριμένη θέση οι Μπρούνο Βαρέλα, Σβίλαρ και Πάουλο Λόπες αυτή τη στιγμή και θεωρεί προτιμότερο να έχει στη διάθεσή του τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο από το καλοκαίρι του 2018. Από την έναρξη της νέας σεζόν, δηλαδή, κι όχι μεσούσης της τρέχουσας.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ