ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Βιγιαφάνιες και η τήρηση της πειθαρχίας στον Παναθηναϊκό

Ο Βιγιαφάνιες και η τήρηση της πειθαρχίας στον Παναθηναϊκό

Ο Βιγιαφάνιες άργησε στην προπόνηση του Σαββάτου, ο Στραματσόνι μπορούσε να τον πάρει στην αποστολή, αλλά προτίμησε να δείξει πως η σεζόν συνεχίζεται και υπάρχουν υποχρεώσεις στον Παναθηναϊκό.

Την παραμονή (13/2) του παιχνιδιού με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες, ο αποκλεισμός του Λούκας Βιγιαφάνιες από την αποστολή του Παναθηναϊκού προκάλεσε απορίες. Ο Αργεντινός έμεινε στην Αθήνα για εξωαγωνιστικούς λόγους, επειδή ο Αντρέα Στραματσόνι άδραξε την ευκαιρία για να δείξει ότι οι κανόνες πρέπει να τηρούνται.

Στην προπόνηση του Σαββάτου (13/2), πριν την ανακοίνωση της αποστολής για τα Ιωάννινα, ο Βιγιαφιάνιες άργησε να μεταβεί στο "Γεώργιος Καλαφάτης" και επικαλέστηκε ότι μπέρδεψε την ώρα έναρξης του προγράμματος. Ο Ιταλός αποδέχτηκε την εξήγηση του, ζήτησε να μην επαναληφθεί, ενημερώνοντας τον, παράλληλα, ότι δεν θα τον συμπεριλάβει στο ταξίδι για την πρωτεύουσα της Ηπείρου.

Ασφαλώς, ο Στραματσόνι μπορούσε να είναι πιο διαλλακτικός, ωστόσο εκμεταλλεύτηκε την περίσταση για να παραδειγματίσει τους ποδοσφαιριστές του. Ο αποκλεισμός από το Κύπελλο Ελλάδας έχει δημιουργήσει απογοήτευση και κατήφεια, οπότε ο 39χρονος κόουτς ξεκαθάρισε με την ενέργεια του ότι η ομάδα παραμένει ενεργή και οι παίκτες έχουν υποχρεώσεις.

Εννοείται πως ο Βιαγιαφάνιες υπολογίζεται κανονικά για τα επόμενα παιχνίδια, όμως επειδή επρόκειτο για το πρώτο ανάλογο περιστατικό στην εποχή του Στραματσόνι και διότι το κλίμα είναι "παράξενο" στο εσωτερικό της ομάδας, προτιμήθηκε να αναδειχθεί η πειθαρχία και η τήρηση της.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ