ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Βιγιαφάνιες πλησιάζει στον Παναθηναϊκό

Ο Βιγιαφάνιες πλησιάζει στον Παναθηναϊκό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η τριμερής διαπραγμάτευση των Παναθηναϊκού, Παναιτωλικού και Ιντεπεντιέντε θα καταλήξει σύντομα σε συμφωνία, ενώ ο μάνατζερ του Λούκας Βιγιαφάνιες έρχεται στην Αθήνα για συζητήσεις. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ, ποια η θέση της ΠΑΕ.

Στο μεταγραφικό κρεσέντο του Παναθηναϊκού, το καλύτερο κρατήθηκε για το τέλος... Ο Λούκας Βιγιαφάνιες, ο Αργεντινός εξτρέμ του Παναιτωλικού, αναμένεται να μετακομίσει από το Αγρίνιο στην Αθήνα και να φορέσει τη φανέλα με το τριφύλλι.

Οι διαπραγματεύσεις για τον 24χρονο ποδοσφαιριστή, στις οποίες εμπλέκονται εκπρόσωποι του Παναθηναϊκού, του Παναιτωλικού και της Ιντεπεντιέντε, που έχει τα δικαιώματα του, διεξάγονται με θετικά αποτελέσματα και σύντομα αναμένεται να επιτευχθεί συμφωνία.

Η Ιντεπεντιένε αναμένεται να εισπράξει συνολικά περίπου 450.000 ευρώ και έχει δώσει την έγκριση της, ενώ ο Παναιτωλικός θα λάβει ένα ποσό της τάξεως των 70-80.000 ευρώ για να συναινέσει στην πρόωρη λύση του δανεισμού του Αργεντινού.

Ο Βιγιαφάνιες πλησιάζει στον Παναθηναϊκό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Επί της ουσίας, από τη στιγμή που οι απαιτήσεις του καλύφθηκαν, οι Αργεντινοί διεμήνυσαν στους πράσινους να τα βρουν με τους Αγρινιώτες, για να ολοκληρωθεί η συμφωνία. Αυτό συμβαίνει τις τελευταίες ώρες και κανένα στοιχείο δεν δείχνει ικανό να χαλάσει τη μετακίνηση.

Ο Βιγιαφάνιες έχει ζητήσει προσωπικά από τον ιδιοκτήτη του Παναιτωλικού, Φώτη Κωστούλα να μην προβάλλει εμπόδια στη μεταγραφή και σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αργεντινός πιέζεται να ενισχύσει την ομάδα στο σαββατιάτικο (30/1) ματς με την Καλλονή στο Αγρίνιο και μετά να αποχωρήσει.

Ακόμα, ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή αναμένεται τις επόμενες ώρες στην Αθήνα, ώστε να έχει συζητήσεις με τους διοικούντες την ΠΑΕ και να συμφωνήσει στις αποδοχές και στη διάρκεια του συμβολαίου του πελάτη του. Έχει υπάρξει προεργασία, αλλά θα συμφωνηθούν οι τελικοί όροι.

Η θέση του Παναθηναϊκού

Στον Παναθηναϊκό σχολίασαν εκ νέου την υπόθεση Βιγιαφάνιες, τονίζοντας ότι η διαπραγμάτευση απέχει από την προφορική συμφωνία και συμπλήρωσαν ότι υπάρχουν λίγες ημέρες για να διευθετηθούν περίπλοκα ζητήματα. Από το Τριφύλλι επιμένουν να μην επιβεβαιώνουν τίποτα περισσότερο από το ενδιαφέρον τους και αυτή την τακτική θα διατηρήσουν μέχρι την ανακοίνωση της μεταγραφής.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ