ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Ο Στραματσόνι θέλει τον Κρίσετιγκ"

foto Enrico Locci / Lapresse14 03 2015 Cagliari ( Italia )sportcalcioCampionato Serie A Tim Stagione 2014/2015 - Cagliari  vs EmpoliNella foto:  Crisetig Lorenzophoto Enrico Locci/Lapresse14 03  2015 Cagliari ( Italy )sportsoccerItalian Football Championship League A Tim 2014 /2015 - Cagliari  vs EmpoliIn the pic:   Crisetig Lorenzo
foto Enrico Locci / Lapresse14 03 2015 Cagliari ( Italia )sportcalcioCampionato Serie A Tim Stagione 2014/2015 - Cagliari vs EmpoliNella foto: Crisetig Lorenzophoto Enrico Locci/Lapresse14 03 2015 Cagliari ( Italy )sportsoccerItalian Football Championship League A Tim 2014 /2015 - Cagliari vs EmpoliIn the pic: Crisetig Lorenzo LAPRESSE

Ο Αντρέα Στραματσόνι ασχολείται ξανά με τον Λορέντζο Κρίσετιγκ και αυτή τη φορά οι πιθανότητες να πετύχει το δανεισμό του από την Ίντερ είναι αυξημένες. Διαβάστε το ρεπορτάζ στο Sport24.gr. (VIDEO)

Από τον Δεκέμβριο του 2015, το Sport24.gr είχε αποκαλύψει ότι ο Αντρέα Στραματσόνι είχε διερευνήσει την προοπτική να φέρει στον Παναθηναϊκό τον 23χρονο κεντρικό χαφ, Λορέντζο Κρίσετιγκ. Τότε δεν τα κατάφερε, επειδή η Μπολόνια που είχε δανεικό τον ποδοσφαιριστή δεν τον αποδέσμευσε, παρά την έγκριση της Ίντερ, η οποία έχει τα δικαιώματα του.

Φαίνεται πως ο Στραματσόνι δεν έπαψε να παρακολουθεί τον Κρίσετιγκ και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της 'La Gazzetta dello Sport', ενημερώνεται για την υπόθεση του. Μάλιστα, αυτή την εποχή οι συνθήκες δείχνουν να ευνοούν την έλευση του αριστεροπόδαρου άσου στην Αθήνα...

Ο Κρίσετιγκ ολοκλήρωσε τη σεζόν με μόλις 6 συμμετοχές στη Serie A, με σύνολο 443 λεπτών και η Μπολόνια δεν πρόκειται να ενεργοποιήσει την οψιόν αγορά που προβλέπεται στη σύμβαση της με την Ίντερ. Οπότε, ο ποδοσφαιριστής θα επιστρέψει στο Μιλάνο, για να αποχωρήσει προς άλλον προορισμό.

Ήδη, ενδιαφέρον φέρονται να έχουν εκφράσει η Κάλιαρι και η Κροτόνε, ενώ έχει τεθεί στα υπ' όψη της Ουντινέζε. Πριν λίγες ημέρες, ο ατζέντης του, Πάτρικ Μπαστιανέλι, εξήγησε ότι ο Κρίσετιγκ αναζητά μία ομάδα που θα έχει χρόνο συμμετοχής και ο Παναθηναϊκός του Στραματσόνι, πληροί τις προδιαγραφές.

Μοναδική περίπτωση να παραμείνει ο Κρίσετιγκ στη Μπολόνια, είναι να αγοράσει η Ίντερ τον κεντρικό χαφ, Ντιαβαρά - εξ' αιτίας του οποίου δεν πήρε χρόνο ο 23χρονος χαφ - και ο αριστεροπόδαρος χαφ να συμπεριληφθεί στα ανταλλάγματα.

Δείτε σε βίντεο τις ικανότητες του Κρίσετιγκ:

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ