ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Σίλντενφελντ, ο Σιώπης και ο Ρινάλντι

Ο Σίλντενφελντ, ο Σιώπης και ο Ρινάλντι

Οι Στραματσόνι και Ζιλμπέρτο παρακολουθούν τις εξελίξεις με τον Γκόρντον Σίλντενφελντ στη Ντινάμο Ζάγκρεμπ, ο Μανώλης Σιώπης επανήρθε στην επικαιρότητα και ο Ρινάλντι θα κάνει την πρώτη προπόνηση.

Μετά τη χρησιμοποίηση του στην ενδεκάδα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στη νίκη-πρόκριση επί της Διναμό Τιφλίδας στη Γεωργία, ο Γκόρντον Σίλντενφελντ έμεινε εκτός αποστολής στο διπλό με 2-0 επί της Σιμπάλια, στο πλαίσιο του κροατικού πρωταθλήματος.

Η επιλογή του Ζλάτκο Κράνιτσαρ ενδέχεται να συνδέεται με την επικείμενη αποχώρηση του "Σίφο", όμως αυτό δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο. Γενικότερα, η κατάσταση στη Ντινάμο χαρακτηρίζεται περίπλοκη και δεν είναι εύκολο να ερμηνευτούν οι κινήσεις της εκάστοτε πλευράς.

Ο Στραματσόνι και ο Ζιλμπέρτο περιμένουν τις εξελίξεις, χωρίς να έχουν μεγάλα περιθώρια ελιγμών. Επί της ουσίας, η υπόθεση εξαρτάται από τον Ζντράβκο Μάμιτς, ο οποίος είναι απρόβλεπτος. Προς το παρόν, ο πρόεδρος της Ντινάμο ζητάει χρήματα που η ΠΑΕ δεν μπορεί να διαθέσει και πλέον, έχει άνεση λόγω του μπόνους του Champions League.

Νέο δημοσίευμα για Σιώπη

Η εφημερίδα Goal News υποστηρίζει ότι ο Μανώλης Σιώπης παραμένει στη λίστα των ανθρώπων του Παναθηναϊκού, ως μία καλή εναλλακτική λύση για το "εξάρι". Ο 22χρονος χαφ του Πανιωνίου αρέσει από την αρχή του καλοκαιριού, αλλά η διατήρηση του 35% των δικαιωμάτων του από τον Ολυμπιακό, περιπλέκει την υπόθεση.

Προπονείται ο Ρινάλντι

Την πρώτη προπόνηση του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού θα πραγματοποιήσει την Κυριακή (7/8) ο Λαουτάρο Ρινάλντι. Ο Αργεντινός επιθετικός συναντήθηκε με τον Αντρέα Στραματσόνι, αλλά ακόμα δεν έχει φορέσει τη φόρμα του Τριφυλλιού. Κάτι που αναμένει, ώστε να αρχίσει δουλειά με σκοπό να τεθεί το συντομότερο δυνατό στη διάθεση του Ιταλού προπονητή. Σίγουρα, χρειάζεται χρόνο για να βελτιώσει τη φυσική του κατάσταση, επειδή με την Αρχεντίνος Τζούνιορς έκανε προπονήσεις με την ομάδα Νέων.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ