ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Σέργουντ θέλει τον Σάμπα στη Swindon Town

Ο Σέργουντ θέλει τον Σάμπα στη Swindon Town
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Διαβάστε στο Sport24.gr πως ο τεχνικός διευθυντής της Swindon Town, Τιμ Σέργουντ, ενημερώθηκε για την περίπτωση του Κρίστοφερ Σάμπα.

Ο Κρίστοφερ Σάμπα αναμένεται να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και το Sport24.gr σας ενημέρωσε για την προοπτική της Swindon Town.

Ο άνθρωπος ο οποίος έχει ξεχωρίσει τον Κογκολέζο στόπερ είναι ο Τιμ Σέργουντ, ο οποίος στις 10 Νοεμβρίου ανέλαβε τεχνικός διευθυντής της αγγλικής ομάδας.

Ο Σέργουντ δεν έχει συνυπάρξει με τον Σάμπα στην Premier League, όμως έχουν διαύλους επικοινωνίας μέσω κοινών γνωστών στην QPR, στην οποία είχε αγωνιστεί ο Κογκολέζος.

Η Swindon Town απέκτησε από την QPR με τη μορφή δανεισμού τους Μίκαελ Ντότι και Ντάρνελ Φούρλονγκ, ενώ ο προπονητής τερματοφυλάκων, Ντιν Θόρντον, προέρχεται από τη λονδρέζικη ομάδα.

Μέσω του συγκεκριμένου "καναλιού", ο Σέργουντ - ο οποίος είχε προαναγγείλει την απόκτηση αμυντικού με θητεία στην Premier League - ενημερώθηκε για τον Σάμπα και συγκεντρώνει πληροφορίες.

Ουσιαστικά, το ζητούμενο για τον τεχνικό διευθυντή της Swindon Town είναι η αγωνιστική κατάσταση του 32χρονου αμυντικού, αφού έχει πληροφορηθεί ότι στον Παναθηναϊκό τραυματίζεται συχνά.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ