ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Ο Ρινάουντο στη λίστα του Παναθηναϊκού"

"Ο Ρινάουντο στη λίστα του Παναθηναϊκού"

Ο Παναθηναϊκός φέρεται να διεκδικεί τον Φαμπιάν Ρινάουντο, με το δανεισμό του Αργεντινού αμυντικού χαφ στη Χιμνάσια να ολοκληρώνεται και να επιστρέφει στην Κατάνια. (VIDEO)

Ένα παλιό φλερτ ενδέχεται να αναζωπυρωθεί, εάν ευσταθεί η πληροφορία από την Αργεντινή... Ο Αργεντινός δημοσιογράφος Μάρτιν Ναρντούζι μετέδωσε μέσω του λογαριασμού που διατηρεί στο Twitter, πως ο Παναθηναϊκός έχει στη λίστα του τον Φαμπιάν Ρινάουντο.

Πρόκειται για τον 29χρονο Αργεντινό αμυντικό χαφ, ο οποίος απασχόλησε για πρώτη φορά το ρεπορτάζ του Τριφυλλιού τον Δεκέμβριο του 2010! Έκτοτε, έχει αναφερθεί πολλές φορές, αλλά ουδέποτε έφτασε κοντά στο ταξίδι με προορισμό την Αθήνα.

Αξίζει να σημειωθεί πως λίγη ώρα μετά την ανάρτηση της πληροφορίας, ο Αργεντινός δημοσιογράφος διέγραψε το tweet του και ανάρτησε ένα άλλο, που ενημερώνει ότι ο Ρινάουντο δεν θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη.

Ο Ρινάουντο αγωνίζεται στη Χιμνάσια Λα Πλάτα έως τις 30 Ιουνίου, με τη μορφή δανεισμού από την ιταλική Κατάνια. Η αργεντινική ομάδα θέλει να ανανεώσει το δανεισμό, όμως ο Παναθηναϊκός διεκδικεί τον ποδοσφαιριστή.

Ο Ρινάουντο ο οποίος έχει ιταλικό διαβατήριο, έχει συμβόλαιο με την Κατάνια έως τον Ιούνιο του 2017 και επιθυμεί να διευθετήσει την υπόθεση του νωρίτερα...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ