ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Πιεμπονγκσάντ βρίσκεται στην Αθήνα από την Παρασκευή

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΩΝΗ ΜΕ ΠΑΙΡΟΤΖ ΠΙΕΓΚΜΠΟΝΣΑΝΤ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΩΝΗ ΜΕ ΠΑΙΡΟΤΖ ΠΙΕΓΚΜΠΟΝΣΑΝΤ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Όπως μετέδωσε ο Sport24 Radio 103,3 ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ μαζί με τον υιό του Πιτ, βρίσκονται από την Παρασκευή στην Αθήνα και προχωρούν τα διαδικαστικά για την ανάληψη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Με άκρα μυστικότητα βρίσκεται στην Αθήνα από την Παρασκευή ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ. Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο Κώστας Γουλής στον Sport24 Radio 103,3 ο Ταϊλανδός μπρόκερ έχει έρθει στη χώρα μας μαζί με το γιο του, Πιτ.

Οι δύο άνδρα αναμένεται αύριο να έχουν συνάντηση με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννη Αλαφούζο.

Σκοπός φυσικά είναι να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό η μεταβίβαση των μετοχών στην Pan Asia Investments. Δεν είναι, μάλιστα, απίθανο το ενδεχόμενο την Τρίτη ή την Τετάρτη να ανακοινωθεί και επισήμως το deal για την παραχώρηση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ.

Άλλωστε, η προεργασία για τα σημαντικά σκέλη της συμφωνίας (χρέη, μεταβίβαση μετοχών) έχει γίνει από τους στενούς συνεργάτες των δύο πλευρών (νομικά τμήματα και οικονομικά στελέχη) και αυτές τις ημέρες διευκρινίζονται μόνο λετομέρειες και "τεχνικής φύσης" θέματα.

To Μundial έρχεται στο mail σου! Κάνε εγγραφή στο newsletter του SPORT 24 για να μαθαίνεις καθημερινά ό,τι συμβαίνει στα γήπεδα της Ρωσίας!

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ