ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Πιεμπονγκσάντ θέλει να γνωρίσει τον Νταμπίζα

Ο Πιεμπονγκσάντ θέλει να γνωρίσει τον Νταμπίζα
Νταμπίζας ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η πρώτη γνωριμία του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ με τον Νίκο Νταμπίζα θα έχει περισσότερες προεκτάσεις από την πρόσληψη του Γιώργου Δώνη στον Παναθηναϊκό. Διαβάστε στο Sport24.gr.

Η πρώτη γνωριμία του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ με τον Νίκο Νταμπίζα αναμένεται να πραγματοποιηθεί την Κυριακή (3/6). Ο αντιπρόσωπος της "Pan Asia", που συζητά την εμπλοκή της στην ΠΑΕ, έχει εκφράσει την επιθυμία να συνομιλήσει κατ' ιδίαν με τον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού.

Ασφαλώς, στη συζήτηση τους θα τεθούν προτεραιότητες. Ιεραρχικά, το πιο σημαντικό ζήτημα αφορά την τεχνική ηγεσία. Ο Πιεμπονγκσάντ θα ακούσει την εισήγηση του Νταμπίζα για την πρόσληψη του Γιώργου Δώνη και θα αποφασίσει αν θα την εγκρίνει ή θα την απορρίψει.

Ο Πιεμπονγκσάντ έχει συγκεντρώσει πληροφορίες για τον Δώνη, όμως θέλει να μάθει τους λόγους που τον έχει επιλέξει ο Νταμπίζας. Ο Ταϊλανδός θα αξιολογήσει τα κριτήρια του παλαίμαχου αμυντικού, το ποδοσφαιρικό του πλάνο για τη φετινή σεζόν και με ποιες προδιαγραφές προκρίθηκε ο συγκεκριμένος προπονητής.

Επί της ουσίας, ο Πιεμπονγκσάντ θα κρίνει για πρώτη φορά τον τεχνικό διευθυντή με τον οποίο θα συνεργαστεί. Ο Ταϊλανδός δεν πρόκειται να αντικαταστήσει τον Νταμπίζα, εφόσον αναμειχθεί στην ΠΑΕ, αλλά θα βαθμολογήσει τη δουλειά του στους επόμενους μήνες.

Όμως, ο Νταμπίζας έχει την ευκαιρία να αρχίσει τη συνεργασία του με τον Πιεμπονγκσάντ κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Να καταφέρει να συνεννοηθεί με τον επόμενο εργοδότη του και να δείξει ότι αξίζει την εμπιστοσύνη του. Άλλωστε, μέσω του Πιεμπονγκσάντ ο Νταμπίζας θα αποκτήσει νέες διασυνδέσεις, από τις οποίες μπορεί να επωφεληθεί σε μεταγενέστερο χρόνο.

Είναι ξεκάθαρο ότι η συνάντηση Πιεμπονγκσάντ - Νταμπίζα έχει περισσότερες προεκτάσεις από την πρόσληψη του Δώνη. Ναι μεν η επιλογή του νέου προπονητή του Παναθηναϊκού επείγει, όμως ο Ταϊλανδός που θα έχει την εποπτεία στο Τριφύλλι, εφόσον ολοκληρωθεί η συναλλαγή του με τον Αλαφούζο, θα συζητήσει για πρώτη φορά εφ' όλης της ύλης με τον υφιστάμενο του...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ