ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Πιεμπονγκσάντ συναντήθηκε με τον "Υπουργό Οικονομικών" του Παναθηναϊκού

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΩΝΗ ΜΕ ΠΑΙΡΟΤΖ ΠΙΕΓΚΜΠΟΝΣΑΝΤ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΩΝΗ ΜΕ ΠΑΙΡΟΤΖ ΠΙΕΓΚΜΠΟΝΣΑΝΤ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Μετά τους Νίκο Νταμπίζα και Σπύρο Βλάχο, ο επικεφαλής του λογιστηρίου της ΠΑΕ, Γιώργος Στάμος, ενημέρωσε τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ για τα οικονομικά.

Η πλήρης ενημέρωση του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ και του γιου του, Πιτ, γύρω από τα ζητήματα του Παναθηναϊκού, δεν εξαντλήθηκε στις συναντήσεις του με τον Νίκο Νταμπίζα και τον Σπύρο Βλάχο. Ο Ταϊλανδός ζήτησε πληροφορίες και για την οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ, παρότι εξελίσσεται ο εκ μέρους του έλεγχος από τους ορκωτούς της Delloitte.

Το πρωί της Δευτέρας (4/6), πριν το ραντεβού του με τον Γιώργο Δώνη, ο Παϊρότζ και ο Πιτ Πιεμπονγκσάντ συναντήθηκαν με τον επικεφαλής του λογιστηρίου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιώργο Στάμο, ο οποίος εργάζεται στην ΠΑΕ από την εποχή Βαρδινογιάννη. Ο Στάμος ενημέρωσε τους δύο άνδρες για όλες τις υποχρεώσεις της εταιρίας, για τις δυσκολίες και για τις χορηγικές συμφωνίες.

Πλέον, ο Πιεμπονγκσάντ έχει σχηματίσει ολοκληρωμένη εικόνα για τον Παναθηναϊκό και θα είναι έτοιμος να αναλάβει, μετά τη μεταβίβαση των μετοχών του Γιάννη Αλαφούζου. Ο Ταϊλανδός και οι συνεργάτες του επεξεργάζονται το χρηματοδοτικό πλάνο του καλοκαιριού και σύντομα θα το οριστικοποιήσουν.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ