ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο ΠΑΟΚ δίνει κίνητρο στον Παναθηναϊκό

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Το ποδόσφαιρο έχει υποβαθμιστεί στον Παναθηναϊκό, όμως εναντίον του ΠΑΟΚ έχει μία ευκαιρία για να πετύχει μία μεγάλη νίκη στην έδρα του.

Ακόμα μία εβδομάδα κύλησε με το ποδόσφαιρο να περνά σε δεύτερη μοίρα στο "τριφύλλι". Στην επικαιρότητα κυριάρχησαν τα οικονομικά προβλήματα και οι συζητήσεις για την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς. Όμως, την Κυριακή (29/4) ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο "Απόστολος Νικολαΐδης", στο τελευταίο ντέρμπι της σεζόν.

Το ματς έχει χαρακτήρα γοήτρου, αφού ο κυριακάτικος αντίπαλος θεωρείται συνυπεύθυνος για την τραγική εξέλιξη της φετινής σεζόν. Ο Παναθηναϊκός αποκλείστηκε πέρυσι από τον ΠΑΟΚ στα ημιτελικά του Κυπέλλου, με τους "πράσινους" να... ωρύονται για τη διαιτησία του Κύζα στη ρεβάνς της Τούμπας. Επιπλέον, η διακοπή της αναμέτρησης στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, λόγω της αποχώρησης του Βλάνταν Ίβιτς μετά το κουτάκι μπύρας που δέχτηκε, προκάλεσε την απώλεια της πρώτης θέσης στα playoffs.

Πολλοί ισχυρίζονται ότι η κατάκτηση του Κυπέλλου και η συμμετοχή στα προκριματικά του Champions League, θα επηρέαζαν θετικά τον Αλαφούζο και δεν θα είχε τη φετινή στάση. Δεν θα περιόριζε τη χρηματοδότηση και θα επικρατούσε μεγαλύτερη ομαλότητα. Σε κάθε περίπτωση, πρόκειται για μία υποθετική κουβέντα.

Η ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ

Θεωρητικά, ο Παναθηναϊκός έχει μεγάλο κίνητρο απέναντι στον ΠΑΟΚ. Θα ήθελε να νικήσει, ώστε να δώσει απαντήσεις και να ευχαριστήσει τους οπαδούς με ένα σημαντικό αποτέλεσμα, λίγο πριν το "αντίο" μίας δύσκολης χρονιάς. Όμως, η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Γιατί οι περισσότεροι παίκτες οι οποίοι θα παίξουν την Κυριακή δεν ήταν παρόντες στα περσινά ματς και δεν βίωσαν την κατάσταση.

Πέρυσι, στην ήττα-αποκλεισμό με 4-0 στην Τούμπα, είχαν αρχίσει στην ενδεκάδα οι Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Κουτρουμπής, Μολέντο, Χουλτ, Βιγιαφάνιες, Ρέις, Κουρμπέλης, Εμποκού, Κλωναρίδης, Μπεργκ και είχαν μπει ως αλλαγές οι Χατζηγιοβάνης, Μολίνς και Λουντ, ενώ δεν είχε αγωνιστεί ο Ζέκα. Από τότε, στη διάθεση του Ουζουνίδη για το ματς της Κυριακής θα τεθούν οι Βλαχοδήμος, Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνης, Μολίνς και Λουντ, ενώ ο Κουλιμπαλί έχει ζητήσει να μην χρησιμοποιηθεί.

Πρακτικά, λίγοι στον Παναθηναϊκό έχουν το κίνητρο για μία αγωνιστική εκδίκηση απέναντι στον ΠΑΟΚ. Το ρόστερ έχει αλλάξει στο μέγιστο βαθμό, ενώ κανένας δεν πρόκειται να παίξει για τον Αλαφούζο, λόγω της διαμάχης του με τον Ιβάν Σαββίδη. Ακόμα και οι εξέδρες, είναι αμφίβολο εάν θα γεμίσουν σε αυτό το ιδιαίτερο ματς.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ