ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Ο Παναθηναϊκός θέλει τον Σαμπίν Μερίνο"

"Ο Παναθηναϊκός θέλει τον Σαμπίν Μερίνο"

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα As, ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον 25χρονο επιθετικό της Αθλετίκ Μπιλμπάο, Σαμπίν Μερίνο. (VIDEO)

Μία προσπάθεια για ενίσχυση από το "πρώτο ράφι" κάνει ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα As. Το ρεπορτάζ υποστηρίζει ότι ενδιαφέρεται για τον 25χρονο επιθετικό της Αθλετίκ Μπιλμπάο, Σαμπίν Μερίνο.

Άνθρωπος του Παναθηναϊκού φέρεται να έχει ρωτήσει για τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος προέρχεται από χειρουργική επέμβαση και έχει επανέρθει εδώ και λίγο καιρό στις υποχρεώσεις της ομάδας του.

Ωστόσο, η εφημερίδα υποστηρίζει ότι η Αθλετίκ υπολογίζει τον Μερίνο για το ρόστερ της νέας σεζόν και θα συζητούσε μόνο την πώληση του, έναντι της ρήτρας των 30 εκατομμυρίων ευρώ!

Η αποχώρηση του Ερνέστο Βαλβέρδε από την τεχνική ηγεσία δεν μεταβάλλει την κατάσταση, διότι τον υψηλόσωμο φορ θέλουν να κρατήσουν στο Μπιλμπάο οι ιθύνοντες της Αθλετίκ.

Φέτος, ο Μερίνο μετρά 19 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 1 γκολ και 2 ασίστ, αλλά με μόλις 668 αγωνιστικά λεπτά, απόρροια του τραυματισμού του.

Δείτε βίντεο με γκολ του Σαμπί Μερίνο:

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ