ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Λονγκό

Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Λονγκό

Ο Παναθηναϊκός φέρεται να περιμένει την αποδέσμευση του 23χρονου Ιταλού επιθετικού, Σαμουέλε Λονγκό, προκειμένου να τον εντάξει στο ρόστερ του με τη μορφή δανεισμού.

Η παρουσία του Σαμουέλε Λονγκό στη Φροζινόνε θα αποδειχθεί σύντομη, αφού αναμένεται να μην συμπληρώσει καν εξάμηνο... Ο 23χρονος επιθετικός παραχωρήθηκε δανεικός από την Ίντερ στις 4 Αυγούστου και θα αποχωρήσει με την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Στο διάστημα της παραμονής του μετρά 10 συμμετοχές (9 στη Serie A με μία ασίστ και 1 στο Coppa Italia) με συνολικό χρόνο συμμετοχής 345 λεπτών!

Κάπου εδώ έρχεται και κολλάει ο Αντρέα Στραματσόνι, ο οποίος τον τελευταίο μήνα στην Ιταλία ταιριάζει με όλους! Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Αλφρέντο Πέντουλα, ο "Στράμα" γνωρίζει τον Λονγκό και επιθυμεί να τον φέρει στον Παναθηναϊκό μέχρι τον Ιούνιο του 2016.

Ο Λονγκό έχει ήδη προσεγγιστεί από τους ανθρώπους της Κροτόνε, αλλά διστάζει να συμφωνήσει προτού εξασφαλίσει εγγυήσεις για το χρόνο συμμετοχής του. Κάτι που μπορεί να του παράσχει ο Στραματσόνι, αφού (φέρεται να) έχει αναλάβει ο ίδιος τις συνομιλίες και προσπαθεί να τον πείσει.

Επιβάλλεται να επισημανθεί ότι ο Παναθηναϊκός θα χρειαστεί επιθετικό μόνο εφόσον πωληθεί ο Νίκος Καρέλης, μία προοπτική που δεν συγκεντρώνει τόσες πιθανότητες. Όσες ομάδες διερεύνησαν τις απαιτήσεις για τον Κρητικό επιθετικό, δεν έχουν δείξει τη διάθεση να πληρώσουν 3 εκατομμύρια ευρώ και στρέφονται σε άλλους στράικερ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ