ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Ουζουνίδης διατηρεί τακτική και ενδεκάδα

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΟ (Eurokinissi Sports / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΟ (Eurokinissi Sports / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

Εφόσον ο Εμποκού αγωνιστεί την Κυριακή, τότε ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν πρόκειται να διαφοροποιήσει πολλά στον Παναθηναϊκό ενόψει ΑΕΚ. Διαβάστε στο Sport24.gr.

Όσο ιδανικά κύλησε για τον Μαρίνο Ουζουνίδη η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, τόσο δύσκολη θα αποδειχτεί η αντίστοιχη για το κυριακάτικο (2/4) ματς ΑΕΚ. Διότι θα έχει μόλις δύο προπονήσεις για να προετοιμάσει την ομάδα για το αθηναϊκό ντέρμπι, ενώ πολλοί παίκτες είχαν υποχρεώσεις με τις χώρες τους και έχουν επιβαρυνθεί αγωνιστικά.

Επιπλέον, ο Ουζουνίδης αναμένει την άφιξη του Πολ Ζοσέ Εμποκού σήμερα (29/3) το απόγευμα για να διαπιστώσει την κατάσταση της υγείας του. Ο Κογκολέζος τον διαβεβαίωσε ότι είναι υγιής και θα αγωνιστεί την Κυριακή, όμως ο προπονητής του Παναθηναϊκού θα περιμένει τη γνωμάτευση του ιατρικού επιτελείου.

Το ντέρμπι δείχνει το δρόμο

Εφόσον ο Εμποκού τεθεί στη διάθεση του, τότε ο Ουζουνίδης δεν πρόκειται να «πειράξει» την ενδεκάδα και την τακτική που θα θριάμβευσε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Θα διατηρήσει τη νικηφόρα «συνταγή» εναντίον της ΑΕΚ, με μικρές προσαρμογές στην προσεχή αντίπαλο του Παναθηναϊκού.

Δηλαδή, ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος θα είναι στην εστία, οι Κουλιμπαλί, Κουτρουμπής, Μολέντο, Χουλτ στην τετράδα της άμυνας, οι Ζέκα, Κουρμπέλης, Βιγιαφάνιες και Εμποκού στην τετράδα της μεσαίας γραμμής και οι Μπεργκ, Κλωναρίδης θα συνθέσουν το επιθετικό δίδυμο.

Παρότι ακολουθεί ένα καρέ παιχνιδιών με ΑΕΚ, Πανιώνιο και ΠΑΟΚ για πρωτάθλημα και Κύπελλο, ο Ουζουνίδης δεν θα κάνει διαχείριση πλην των τιμωρημένων, επειδή έπειτα μεσολαβεί η γιορτή του Πάσχα. Οπότε, οι παίκτες του θα έχουν χρόνο να ξεκουραστούν, πριν την ακόμα δυσκολότερη συνέχεια.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ