ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο όρος αποδέσμευσης και η αμοιβή του Στραματσόνι

Ο όρος αποδέσμευσης και η αμοιβή του Στραματσόνι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Corriere Dello Sport καταγράφει τον όρο αποδέσμευσης, τις απολαβές και τη διάρκεια στο συμβόλαιο του Στραματσόνι με τον Παναθηναϊκό και αποκαλύπτει ευρύτερο ενδιαφέρον από τη Serie A. Διαβάστε στο Sport24.gr.

Στις 8 Νοεμβρίου του 2015, ανήμερα της πρόσληψης του Αντρέα Στραματσόνι από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η ιστοσελίδα fcinter1908.it είχε ισχυριστεί ότι η συμφωνία προέβλεπε όρο αποδέσμευσης για τον 39χρονο κόουτς, εφόσον δεχόταν πρόταση από κάποια σημαντική ιταλική ομάδα.

Από τη διοίκηση του Τριφυλλιού είχαν διαψεύσει ότι ισχύει η πληροφορία, υποστηρίζοντας ότι δεν υφίσταται αυτός ο όρος ή οποιοσδήποτε παρεμφερής.

Μετά από 4,5 μήνες, η Corriere Dello Sport φιλοξενεί ρεπορτάζ για τον Αντρέα Στραματσόνι και το ενδιαφέρον της Αταλάντα. Στο δημοσίευμα, αναφέρεται ότι ο "Στράμα" έχει υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας 2 ετών, με αποδοχές ύψους 1,6 εκατομμύρια ευρώ ανά σεζόν και με όρο ο οποίος του επιτρέπει να αποδεσμευτεί, εφόσον δεχτεί πρόταση από ομάδα της Serie A ή της Premier League!

Επιπροσθέτως, το ρεπορτάζ σημειώνει πως ο Στραματσόνι έχει καλό όνομα στην ιταλική αγορά και πέραν της Αταλάντα, ενδεχομένως να εμφανιστούν και άλλες ενδιαφερόμενες ομάδες. Πάντως, ο προπονητής του Παναθηναϊκού διαθέτει το προφίλ που ζητά ο πρόεδρος, Αντόνιο Περκάσι και για αυτό έχει προσεγγιστεί από τον αθλητικό διευθυντή, Γκαμπριέλε Ζαμάνα.

Από τον Παναθηναϊκό επιμένουν ότι στο συμβόλαιο με τον Στραματσόνι δεν παρέχεται η δυνατότητα αποδέσμευσης λόγω επίσημης προσέγγισης από άλλη ομάδα, ενώ για το οικονομικό κόστος τονίζουν ότι είναι πολύ χαμηλότερο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ