ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Ο Μολέντο θα προσφύγει στη FIFA κατά του Παναθηναϊκού"

"Ο Μολέντο θα προσφύγει στη FIFA κατά του Παναθηναϊκού"

Η αδυναμία επίτευξης συμφωνίας ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και στην Ιντερνασιονάλ, ωθεί τον Ροντρίγκο Μολέντο στην απόφαση να αναλάβει δράση.

Η επιμονή του Παναθηναϊκού να μεγιστοποιήσει τα οφέλη του από την πώληση του Ροντρίγκο Μολέντο στην Ιντερνασιονάλ, ίσως να μην έχει καλή κατάληξη… Ειδικά, εάν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες της ιστοσελίδας "gauchazh.clicrbs.com.br".

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Μολέντο είναι έτοιμος να προσφύγει στη FIFA και να διεκδικήσει την ελευθερία του, ενοχλημένος από την καθυστέρηση στη μεταγραφή του. Η Ιντερνασιονάλ δεν μπορεί να παρέμβει ευθέως, αλλά σκοπεύει να παράσχει νομική υποστήριξη στον ποδοσφαιριστή. Ο Μολέντο θα διεκδικήσει την άμεση καταβολή των οφειλομένων ύψους 150.000 ευρώ και στον τερματισμό του συμβολαίου του, ενώ προσδοκά ότι η υπόθεση θα εκδικαστεί σύντομα.

Η άτυπη διορία της Ιντερνασιονάλ για την επίτευξη συμφωνίας έληξε την Τρίτη 23 Ιανουαρίου, αφού ναι μεν συμφώνησαν με τον Παναθηναϊκό στην καταβολή 150.000 ευρώ, αλλά δεν τα βρήκαν στον τρόπο αποπληρωμής. Το Τριφύλλι απαιτεί την εφάπαξ καταβολή του ποσού, σε αντίθεση με την "κολοράντο" που επιθυμεί την εξόφληση σε δόσεις.

Είναι προφανές πως αν ο Μολέντο αποφασίσει να κινηθεί νομικά, τότε ο Παναθηναϊκός θα… χάσει και τα λίγα και η Ιντερνασιονάλ θα κερδίσει τον 30χρονο στόπερ ως ελεύθερο.

Photo Credits: Eurokinissi

 
SHARE

BEST OF NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24