ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Λυμπερόπουλος είδε τον ατζέντη του Ιμπάρμπο

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏ - ÈÅËÔÁ / EUROPA LEAGUE / PANATHINAIKOS - CELTA
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏ - ÈÅËÔÁ / EUROPA LEAGUE / PANATHINAIKOS - CELTA EUROKINISSI SPORTS

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος συναντήθηκε με τον ατζέντη του Ιμπάρμπο και συζήτησαν για τη διακοπή της συνεργασίας τους. Διαβάστε στο Sport24.gr για το αποτέλεσμα της συνάντησης.

Η υπόθεση του Βίκτορ Ιμπάρμπο είναι η σημαντικότερη αυτή τη στιγμή για τον Παναθηναϊκό, διότι από τη διευθέτηση της θα εξοικονομηθούν χρήματα για τις μεταγραφές και θα απελευθερωθεί μία θέση μη κοινοτικού στο ρόστερ.

Το απόγευμα της Τετάρτης (4/1) ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ, Νίκος Λυμπερόπουλος, συναντήθηκε με τον ατζέντη του Κολομβιανού επιθετικού και συζήτησαν για τη διακοπή της συνεργασίας τους.

Δεν επιτεύχθηκε συμφωνία για τη λύση του συμβολαίου, ωστόσο διαπιστώθηκε η κοινή διάθεση για συμβιβασμό, προκειμένου να μην εμπλακούν σε δικαστικές διενέξεις.

Από τον Παναθηναϊκό εκτιμούν πως η διαδικασία θα διαρκέσει αρκετά, τουλάχιστον έως ότου καταλήξουν και οι διαπραγματεύσεις της Κάλιαρι με την Ουχάν Ζαλ και την πώληση του Ιμπάρμπο.

Ακόμα, η συνάντηση δεν αναιρεί την πειθαρχική διαδικασία που έχει κινήσει η διοίκηση του Παναθηναϊκού, προκειμένου να διασφαλίσει τα συμφέροντα της από την αδικαιολόγητη απουσία του ποδοσφαιριστή.

* Ο Νίκος Λυμπερόπουλος, από την ημέρα που ανέλαβε τεχνικός διευθυντής στον Παναθηναϊκό, άρχισε τις διαδικασίες για να ακυρώσει την άδεια που είχε λάβει από την ΕΠΟ, προκειμένου να ενεργεί ως μάνατζερ ποδοσφαιριστών.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ