ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Λουντ μπήκε, η διάθεση έφυγε

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÐÁÏÊ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÐÁÏÊ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού ξέμειναν από διάθεση και ο Ουζουνίδης προσπαθεί να τους επαναφέρει εν όψει της ΑΕΚ. Προπονήθηκε ο Λουντ, ατομικό ο Κουρμπέλης.

Σε περίεργη ατμόσφαιρα διεξήχθη η προπόνηση της Πέμπτης (18/5) στο "Γεώργιος Καλαφάτης". Οι παίκτες και το προπονητικό επιτελείο του Παναθηναϊκού ήταν απογοητευμένοι από τη διακοπή του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ, αφού είδαν για άλλη μια φορά τις προσπάθειες τους να πάνε χαμένες λόγω εξωγενών παραγόντων.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης και οι συνεργάτες του έχουν τον άχαρο ρόλο να συνεφέρουν τους ποδοσφαιριστές και να τους δώσουν κίνητρα εν όψει των τεσσάρων εναπομεινάντων παιχνιδιών. Κάτι που είναι εξαιρετικά δύσκολο, αφού ήδη όλοι είχαν αδειάσει ψυχολογικά από τον τρόπο που αποκλείστηκαν στο Κύπελλο.

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από την ΑΕΚ την Κυριακή στο "Σπύρος Λούης" και χρειάζεται τη νίκη, για να διατηρήσει λίγες ελπίδες για να αποφύγει την τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Βέβαια, το ζητούμενο είναι να παραταχθεί με όρεξη να αγωνιστεί...

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η επιστροφή του Ρόμπιν Λουντ στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων ήταν η είδηση που προέκυψε από την προπόνηση. Ο Φιλανδός εντάχθηκε στο πρόγραμμα και θα τεθεί στη διάθεση του Ουζουνίδη.

Όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις κατοχής της μπάλας "5-2" και αερόβιες ασκήσεις με τελειώματα και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Ο Τελάντερ προπονήθηκε ατομικά, ενώ Κουρμπέλης και Βιγιαφάνιες υποβλήθηκαν σε θεραπεία.

Η προπόνηση της Παρασκευής (19/5) είναι προγραμματισμένη για τις 18:00

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ