ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Ο Λουγκάνο θέλει Ελλάδα"

"Ο Λουγκάνο θέλει Ελλάδα"

Ο αθλητικός διευθυντής της Χάκεν σχολίασε το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκό για τον Ουρουγουανό κεντρικό αμυντικό, Ντιέγκο Λουγκάνο και αποκάλυψε τη βούληση του ποδοσφαιριστή. Κοστίζει ακριβά ο Άγκερ.

Για προχωρημένες επαφές του Ντιέγκο Λουγκάνο με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού εξακολουθεί να κάνει λόγο ο σουηδικός Τύπος, τη στιγμή που από την ΠΑΕ δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση για το ζήτημα.

Τη φημολογία που έχει ξεσπάσει στη σκανδιναβική χώρα ενισχύει ο αθλητικός διευθυντής της Χάκεν, Σόνι Κάρλσον, ο οποίος υποστηρίζει ότι ο Ουρουγουανός στόπερσκέφτεται σοβαρά την προοπτική της Ελλάδας.

"Ξέρω ότι είναι μία χώρα (σ.σ. η Ελλάδα) η οποία βρισκόταν πάντα στη σκέψη του για να πάει μετά τη Σουηδία, ένα μέρος που θέλει να δοκιμάσει τις δυνάμεις του πριν τελειώσει την καριέρα του. Αλλά περνάει καλά εδώ. Μου φαίνεται αδιανόητο ότι ακόμα συζητά μαζί μας"ανέφερε ο Κάρλσον.

Ακόμα, το ρεπορτάζ των Σουηδών αναφέρει ότι οι συζητήσεις με τον Λουγκάνο έχουν εισέλθει στο οικονομικό κομμάτι και δίνουν αρκετές πιθανότητες να προχωρήσει η διαπραγμάτευση.

Ο 35χρονος αμυντικός με τις 95 συμμετοχές στην Εθνική Ουρουγουάης εντάχθηκε στο ρόστερ της Χάκεν στις 26 Μαρτίου του 2015 και το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται στις 7 Ιουνίου.

Προκειμένου να ενισχύσει την ομάδα στο ντέρμπι με την ΑΙΚ Στοκχόλμης, το επέκτεινε κατά τρεις ημέρες, ενώ, έως στις 12 πρώτες αγωνιστικές του σουηδικού πρωταθλήματος, μετράει 10 συμμετοχές, όλες 90λεπτες.

Στη Χάκεν επιθυμούν να τον διατηρήσουν στο δυναμικό τους, όμως, ο Λουγκάνο επιθυμεί να επιστρέψει σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, σε μία ομάδα που θα συμμετέχει στις διοργανώσεις της UEFA και ο Παναθηναϊκός τον καλύπτει.

Ακριβός ο Άγκερ

Στο προσκήνιο έχει έρθει και ο Ντάνιελ Άγκερ, ο 31χρονος κεντρικός αμυντικός της Μπρόντμπι, για τον οποίο διαδίδονται πληροφορίες ότι απασχολεί τους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού.

Όντως, ο Δανός στόπερ είναι μία αξιοπρόσεκτη περίπτωση, ωστόσο, το καλοκαίρι του 2014 η απόκτηση του από τη Λίβερπουλ κόστισε 2 εκατομμύρια ευρώ και κατά συνέπεια, δεν πρόκειται να παραχωρηθεί δωρεάν.

Με τη φανέλα της Μπρόντμπι ο Άγκερ πραγματοποίησε 18 συμμετοχές στο δανέζικο πρωτάθλημα των 22 αγωνιστικών.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ