ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Κουτρουμπής αποδέχτηκε την πρόταση ανανέωσης

Ο Κουτρουμπής αποδέχτηκε την πρόταση ανανέωσης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιώργος Κουτρουμπής απάντησε καταφατικά στην πρόταση του Παναθηναϊκού και θα ανανεώσει το συμβόλαιο του έως τον Ιούνιο του 2019! Διαβάστε στο Sport24.gr τις λεπτομέρειες.

Στον Παναθηναϊκό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιώργος Κουτρουμπής, αφού σύμφωνα με πληροφορίες απάντησε καταφατικά στην πρόταση ανανέωσης που του κατατέθηκε...

Ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός έκρινε ικανοποιητικούς τους όρους που του προτάθηκαν στη τελευταία συνάντηση του Ζιλμπέρτο Σίλβα με τον ατζέντη του και ενημέρωσε ότι τους αποδέχεται.

Κάτι που σημαίνει πως το συμβόλαιο του, που ολοκληρωνόταν τον Ιούνιο του 2017, θα ανανεωθεί έως τις 30/6/2019 και θα ισχύσει αμέσως μόλις υπογραφεί, υποκαθιστώντας το ισχύον.

Ήταν κοινή επιθυμία της διοίκησης και του Αντρέα Στραματσόνι να μείνει ο Κουτρουμπής στον Παναθηναϊκό, ειδικότερα από τη στιγμή που δεν υπάρχουν άλλοι βασικοί Έλληνες.

Το ίδιο ήθελε και ο ποδοσφαιριστής, εξ' ου και το γεγονός που επέδειξε μεγαλύτερη διαλλακτικότητα τις τελευταίες ημέρες στο οικονομικό σκέλος.

Οι αποδοχές του Κουτρουμπή είναι κλιμακωτές και θα αυξάνονται ανά σεζόν... Θα αρχίσει με 280.000 ευρώ την τρέχουσα σεζόν, θα πάει στις 300.000 ευρώ τη δεύτερη σεζόν και στην τελευταία, στις 340.000 ευρώ. Συγχρόνως, κάθε χρόνο προβλέπεται μπόνους 50.000 ευρώ για την είσοδο στους ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης και 20.000 πριμ κατάκτησης πρωταθλήματος.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ