ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Γιαννακόπουλος θέλει την έμπρακτη στήριξη των οπαδών

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÐÁÏ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / PANATHINAIKOS - FENERBAHCE (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÐÁÏ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / PANATHINAIKOS - FENERBAHCE (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος περιμένει από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού να συσπειρωθούν και να υποστηρίξουν το PAO Foundation.

Η ανάμειξη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα κριθεί κατά κύριο λόγο από τις διαπραγματεύσεις με τον Γιάννη Αλαφούζο για την ανάληψη των χρεών, τη συζητήση για τη χρήση του ΟΑΚΑ και την εύρεση εύρωστων "συμπαικτών". Ωστόσο, υπάρχει ακόμα ένας αστάθμητος παράγοντας, που ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ περιμένει ανταπόκριση: η στάση των οπαδών.

Διαδικτυακά, οι φίλοι του Τριφυλλιού έχουν κηρύξει... πανστρατιά υπέρ του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Τα σχόλια στα social media και στα αθλητικά sites τάσσονται με σταλινικά ποσοστά υπέρ της εισόδου του στην ομάδα ποδοσφαίρου. Όμως, αυτά συμβαίνουν στο Internet και όχι στον πραγματικό κόσμο.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος επιθυμεί να εξακριβώσει την αποδοχή του εγχειρήματος του υπό κανονικές συνθήκες. Δεν αρκούν τα μηνύματα, αλλά θεωρεί αναγκαία την παρουσία στο γήπεδο, σε πρώτο χρόνο και με συσπείρωση στο PAO Foundation στο μέλλον. Διότι πιστεύει πως ένας οργανισμός με δεκάδες χιλιάδες μέλη θα είναι πανίσχυρος, υπολογίσιμος στους εχθρούς και άκρως δελεαστικός για τους χορηγούς.

Εξυπακούεται πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν περιμένει ότι οι οπαδοί θα καλύψουν το κενό. Αυτή είναι η βασική διαφορά του PAO Foundation με την "Παναθηναϊκή Συμμαχία", αφού ο Αλαφούζος έψαχνε την άμεση συνδρομή των απλών φιλάθλων. Αντίθετα, ο Γιαννακόπουλος προσδοκά στην ισχύ που θα προσδώσει στον οργανισμό η μαζική στήριξη των οπαδών.

Όπως λένε άνθρωποι που συνομιλούν με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, εκείνος έχει την προσδοκία ότι θα προκύψει μαζική προσέλευση στο φιλικό της Πέμπτης στο κλειστό του ΟΑΚΑ, όπου ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί την Ούνιξ Καζάν. Οι κατάμεστες εξέδρες θα αποτελέσουν την πιο δυνατή ώθηση για τον Γιαννακόπουλο, ώστε να επισπεύσει περαιτέρω τις εξελίξεις...

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ