ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Εμπαγιέ απάντησε αρνητικά στον Στραματσόνι

Ο Εμπαγιέ απάντησε αρνητικά στον Στραματσόνι

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, ο Ιμπραχίμα Εμπαγιέ ενημέρωσε τον Αντρέα Στραματσόνι ότι προτιμά να συνεχίσει στη Μπολόνια, από το να αγωνιστεί δανεικός στον Παναθηναϊκό.

Το ενδιαφέρον έχει επικεντρωθεί στην αναζήτηση ενός κεντρικού χαφ με επιτελικές ικανότητες και στην επικείμενη πώληση του Νίκου Καρέλη, όμως στην Ιταλία υποστηρίζουν ότι ο Αντρέα Στραματσόνι δεν αρκείται σε αυτά! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας "Il Resto del Carlino", ο 39χρονος προπονητής εισέπραξε αρνητική απάντηση από τον Ιμπραχίμα Εμπαγιέ, ο οποίος τον ενημέρωσε ότι δεν τον δελεάζει η προοπτική του Παναθηναϊκού.

Ο 21χρονος δεξιός μπακ έχει παρουσιαστεί από τα ιταλικά ΜΜΕ ως υποψήφιος μεταγραφικός στόχος του Παναθηναϊκού, ωστόσο φέρεται να επέλεξε την παραμονή στη Μπολόνια. Παρότι έχε χρησιμοποιηθεί ελάχιστα, ο Εμπαγιέ συζήτησε με τον Ρομπέρτο Ντοναντόνι και πείστηκε ότι συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του.

Οπότε, με τη σειρά του μίλησε με τον Στραματσόνι και τον πληροφόρησε ότι θα συνεχίσει στη Serie A και δεν προτίθεται να αγωνιστεί στη Superleague με τη μορφή δανεισμού. Ο Εμπαγιέ είχε προπονητή τον Στραματσόνι στην Πριμαβέρα της Ίντερ και έχουν διατηρήσει επικοινωνία, όμως τουλάχιστον προς το παρόν, δεν πρόκειται να συνεργαστούν.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ