ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Άλτμαν επανέρχεται στο προσκήνιο

Ο Άλτμαν επανέρχεται στο προσκήνιο

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sport24.gr, ο Νίκος Λυμπερόπουλος έχει καταπιαστεί ξανά με την υπόθεση του Όμρι Άλτμαν, για την ενίσχυση του Παναθηναϊκού. Διαβάστε το ρεπορτάζ.

Ένας γνωστός από τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, επανέρχεται στην επικαιρότητα του Παναθηναϊκού... Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sport24.gr, ο Ισραηλινός επιθετικός Όμρι Άλτμαν βρίσκεται ξανά στο μικροσκόπιο του Νίκου Λυμπερόπουλου.

Ο 23χρονος στράικερ είχε φτάσει κοντά στον Παναθηναϊκό τον Ιανουάριο, όταν είχε ταξιδέψει στην Αθήνα στις 31/1/2017 μαζί με τον ατζέντη του και είχαν συζητήσεις με τον τεχνικό διευθυντή του Τριφυλλιού. Ωστόσο, τότε δεν διέθετε έγγραφα που να πιστοποιούν ότι είναι ελεύθερος και η περίπτωση του δεν προχώρησε.

Πλέον, μπορεί να εξαγοράσει την ελευθερία του έναντι 150.000 ευρώ, όπως προβλέπεται στο συμβόλαιο του με τη Χαποέλ Τελ Αβίβ. Το σίγουρο είναι πως δεν θα συνεχίσει στην ομάδα του, διότι μεταξύ άλλων, έχει κάκιστες σχέσεις με τους οργανωμένους οπαδούς.

Η πληροφορία για το Τριφύλλι προέκυψε κατά την επαφή του Άλτμαν με τη Μακάμπι Χάιφα, η οποία κάλυψε τη ρήτρα του, αλλά δέχτηκε αρνητική απάντηση από τον ποδοσφαιριστή. Ο 23χρονος επιθετικός φέρεται να είπε ότι περιμένει τον Παναθηναϊκό και δεν θα μείνει στο Ισραήλ.

Ακόμα, ο Άλτμαν έχει ουγγρικό διαβατήριο και λογίζεται ως κοινοτικός, άρα δεν επηρεάζεται από τις υπόλοιπες μεταγραφικές υποθέσεις. Πάντως, ο Ισραηλινός έχει δεχτεί κρούσεις από την Ιταλία και τη Γαλλία, εκτός από τον Παναθηναϊκό.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ