ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νωρίτερα στην Αθήνα ο Εσιέν

AC Milan's Michael Essien controls the ball during their Italian Serie A soccer match against Napoli at San Paolo stadium in Naples February 8, 2014. REUTERS/Giampiero Sposito (ITALY  - Tags: SPORT SOCCER)
Εσιέν REUTERS

Ο Μάικλ Εσιέν θα έρθει στην Αθήνα νωρίτερα από την προγραμματισμένη ώρα άφιξης του και η μετάβαση του θα γίνει με ιδιωτική πτήση αποκλειστικά για αυτόν.

Αλλαγή σημειώθηκε στην ώρα άφιξης του Εσιέν στην Αθήνα και πρόκειται για μία εξέλιξη η οποία βολεύει την προσέλευση των οπαδών του Παναθηναϊκού στο "Ελευθέριος Βενιζέλος", ώστε, να υποδεχτούν τον Γκανέζο αμυντικό χαφ.

Συγκεκριμένα, ο Εσιέν θα έρθει με ιδιωτική πτήση στη χώρα μας από το Μιλάνο και η προσγείωση του αεροσκάφους αναμένεται στις 22:00, χωρίς να έχει προσδιοριστεί ακριβώς χρονικά.

Το Sport24.gr και ο Sport24 Radio 103,3 θα είναι στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" για την άφιξη του Μάικλ Εσιέν. Μάθετε σε απευθείας μετάδοση ό,τι συμβαίνει στο αεροδρόμιο!

Αρχικά, είχε προγραμματιστεί να έρθει μέσω Ζυρίχης και θα έφτανε στην Αθήνα στις 00:50, ωστόσο, υπήρξε αυτή η χρονική μετάθεση κατά τρεις ώρες νωρίτερα.

Αναμφίβολα, οι φίλοι του Τριφυλλιού διευκολύνονται για να μεταβούν στο αεροδρόμιο, διότι είναι πιο νωρίς, ενώ, θα βρίσκεται σε λειτουργία και ο Προαστιακός Σιδηρόδρομος.

Όπως οι Σισέ, Ζιλμπέρτο

H άφιξη θα γίνει στην Πύλη 7 (cargo) επειδή έρχεται με ιδιωτική πτήση και όχι στην αίθουσα αφίξεων. Ότι είχε γίνει δηλαδή με τις αφίξεις των Τζιμπρίλ Σισέ και Ζιλμπέρτο Σίλβα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ