ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ντίνας: "Θα εξαντλήσουμε τις πιθανότητες μας"

Ντίνας: "Θα εξαντλήσουμε τις πιθανότητες μας"
INTIME SPORTS

Οι Θανάσης Ντίνας και Κώστας Μπαρμπαρούσης υποστήριξαν ότι ο Παναθηναϊκός θα εξαντλήσει τις όποιες πιθανότητες έχουν για συμμετοχή του Τριφυλλιού στην Ευρώπη ενώ έκαναν λόγω για τρομερή ατυχία στο ματς με τον Πανιώνιο.

Με την ατυχία τους τα είχαν οι Θανάσης Ντίνας και Κώστας Μπαρμπαρούσης μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανιώνιο καθώς το Τριφύλλι έκανε 36 τελικές αλλά δεν κατάφερε να σημειώσει ένα γκολ που θα του έδινε την νίκη.

Οι δυο άσοι των πράσινων σημείωσαν πως η κακοτυχία έχει κυνηγήσει σε όλη τη σεζόν τον Παναθηναϊκό και οι παίκτες του Τριφυλλιού θα εξαντλήσουν όποιες πιθανότητες έχουν για να μπουν στα πλέι οφ.

Ο Θανάσης Ντίνας είπε:

Είχατε τόσες πολλές ευκαιρίες αλλά δεν μπορέσατε να σημειώσετε κάποιο γκολ. Τι έλειψε από το ματς;
"Η πιο σημαντική λεπτομέρεια είναι το γκολ. Αν και είχαμε αρκετές τελικές δεν καταφέραμε να βάλουμε γκολ. Δεν μπορούμε να γυρίσουμε τον χρόνο πίσω όμως τώρα και να κάνουμε κάτι άλλο. Απλά πρέπει να συνεχίσουμε να προσπαθούμε μέχρι τέλους".

Στο δεύτερο ημίχρονο πιέσατε ακόμα παραπάνω;
"Όταν είναι 0-0 το ημίχρονο, στενεύουν τα περιθώρια. Σου μένει ένα 45λεπτο λιγότερο. Τώρα θέλει και λίγο τύχη την οποία δεν είχαμε όλη τη σεζόν και αυτό έχει φανεί"

Ο κόσμος είναι λογικό να είναι απογοητευμένος;
"Ο κόσμος δικαιολογημένα είναι απογοητευμένος έχει συνηθίσει τον Παναθηναϊκό τόσα χρόνια να είναι στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Από τη στιγμή που υπάρχουν ακόμα μαθηματικές ελπίδες δεν πρέπει να παρατήσουμε".

Ακολουθεί και το ντέρμπι στο "Γ. Καραϊσκάκης" ο Παναθηναϊκός πως θα πάει εκεί;
" Ο Παναθηναϊκός θα πάει όπως πάει κάθε χρόνο. Είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος της Ελλάδας και θα πάει για να πάρει την νίκη και να κυνηγήσει τις όποιες ελπίδες έχουμε για τα πλέι οφ".

Μπαρμπαρούσης: "Αν παίξουμε όπως σήμερα μπορούμε τη νίκη"

Ενώ είχατε πολλές ευκαιρίες δεν καταφέρατε να πετύχετε ένα τέρμα που θα σας έδινε την νίκη;
"Αυτό ήταν που μας έλειψε αλλά δεν ήταν η πρώτη φορά που συνέβη αυτό και αυτό χάλασε την σεζόν μας και έπρεπε να βρούμε τουλάχιστον ένα γκολ. Με 15-20 ευκαιρίες που δημιουργήσαμε έπρεπε να βάλουμε ένα γκολ".

Στο δεύτερο ημίχρονο κλείσατε τον αντίπαλο στο μισό γήπεδο τι συνέβη;
"Νομίζω τρέξαμε την άλλη ομάδα πάρα πολύ. Κουράστηκαν και εμείς είχαμε την ευκαιρία να δημιουργήσουμε φάσεις. Εγώ και ο Ντίνας παίξαμε πιο μπροστά και πιο ανοικτά και είχαμε πολύ χώρο στην μέση για τους Ζέκα και τον Σισοκό και ανοίξαμε το παιχνίδι μας".

Πως συνεχίζεται η σεζόν για τον Παναθηναϊκό;
"Τώρα είναι δύσκολα και την άλλη εβδομάδα έχουμε το ματς με τον Ολυμπιακό. Θα πρέπει να τα δώσουμε όλα και να δούμε πως θα πάμε γιατί ο Παναθηναϊκός πρέπει να πηγαίνει πάντα για να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις".

Έχετε πικράνει πολύ τον κόσμο φέτος πιστεύεις ότι μπορείτε να του δώσετε μια χαρά με μια νίκη κόντρα στον "αιώνιο αντίπαλο";
"Αν παίζουμε όπως παίξαμε σήμερα πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ