ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νταλίν: "Δεν μιλάμε για τον Χελάντερ"

Νταλίν: "Δεν μιλάμε για τον Χελάντερ"
INTIME SPORTS

Ο ατζέντης του Φίλιπ Χελάντερ, Μάρτιν Νταλίν, τόνισε ότι δεν υπάρχουν διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό, τον Ολυμπιακό ή οποιαδήποτε άλλη ομάδα τη δεδομένη χρονική περίοδο.

Ο Φίλιπ Χελάντερ παρουσιάζεται ως ένας από τους βασικούς στόχους του Παναθηναϊκού για την ενίσχυση του κέντρου της άμυνας, αφού συγκεντρώνει τα στοιχεία που αναζητά ο Γιάννης Αναστασίου.

Ωστόσο, ο ατζέντης του 22χρονου Σουηδού, Μάρτιν Νταλίν, σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα που διατηρεί ο Ιταλός δημοσιογράφος, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, ξεκαθάρισε ότι τη δεδομένη χρονική περίοδο, δεν διαπραγματεύεται με κανέναν.

Σε πρώτη φάση, ο Νταλίν κλήθηκε να σχολιάσει τα δημοσιεύματα για τον Παναθηναϊκός, παραδεχόμενος ότι υπήρξε επαφή, χωρίς, ωστόσο, να δοθεί συνέχεια.

"Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καμία διαπραγμάτευση με τον Παναθηναϊκό ή με άλλη ελληνική ομάδα. Ο Παναθηναϊκός έχει δείξει ένα ενδιαφέρον για τον Χελάντερ, αλλά, όχι κάτι περισσότερο από αυτό" ήταν το σχόλιο του.

Κατόπιν, ρωτήθηκε εάν υπήρξε ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, κάτι το οποίο ομολόγησε: "Είχαν ρωτήσει για εκείνον, αλλά, αυτό συνέβη το προηγούμενο φθινόπωρο. Αυτή τη στιγμή, δεν μιλάμε με αυτούς, ούτε με οποιονδήποτε άλλο".

Πάντως, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, πρόκειται για μία εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση για τον Παναθηναϊκό, αφού η Μάλμε τον κοστολογεί στις 500.000 ευρώ. Ποσό το οποίο δεν μπορεί να διαθέσει η ΠΑΕ για την αγορά ενός ποδοσφαιριστή, από τη στιγμή που εξακολουθεί να μην έχει την οικονομική άνεση.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ