ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νόρλινγκ: "Με υπομονή στη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό"

Νόρλινγκ: "Με υπομονή στη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο προπονητής της ΑΪΚ Στοκχόλμης, Ρίκαρντ Νόρλινγκ, μίλησε μετά την προπόνηση της Παρασκευής σε δημοσιογράφους στην Σουηδία για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό και τι πρέπει να κάνει η ΑΪΚ.

Η αποστολή της ΑΪΚ Στοκχόλμης μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό αναχώρησε για την Σουηδία και την Παρασκευή το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση των Σουηδών μετά την ήττα στην Λεωφόρο. Άλλωστε η ΑΪΚ έχει ματς πρωταθλήματος την Κυριακή και δεν υπάρχει χρόνος για ξεκούραση.

Ο τεχνικός της ομάδα Ρίκαρντ Νόρλινγκ μετά το τέλος της προπόνησης μίλησε στην ιστοσελίδα www.fotbollDirekt.se για τη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό λέγοντας:

"Έχουμε ένα αποτέλεσμα για να προχωρήσουμε και ανυπομονώ για το παιχνίδι της Πέμπτης. Κάναμε μια σπουδαία προσπάθεια και ήμασταν αρκετά καλοί τακτικά και σε πολλούς τομείς. Όχι όμως 100% γιατί δεχτήκαμε ένα γκολ. Αλλά ειλικρινά αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες".

Και συνέχισε λέγοντας: "Θα πρέπει να κάνουμε ένα καλό εντός έδρας ματς. Αλλά πιστεύω ότι μπορούμε. Έτσι νοιώθω".

Σε ερώτηση για το κλειδί της ρεβάνς απάντησε:
"Να έχουμε μια συμπαγή αλλά και επιθετική προσπάθεια. Και επίσης αρκετή υπομονή".

Για το αν θα παίξει ρόλο ο συνθετικός χλοοτάπητας του "Tele2 Arena" είπε;
"Δεν το ξέρω, είναι πιθανό. Είναι δύσκολο να πεις, δεν μπορείς να το ξέρεις παρά μόνο μετά το ματς".

Για τα συνεχόμενα παιχνίδια και την κούραση από τα ταξίδια;
"Οι παίκτες παλεύουν με την κούραση με ένα καλό τρόπο. Πιστεύω ότι το σύνολο των παικτών έπεσαν για ύπνο στις 5.30 το πρωί αλλά τώρα προπονούνται για αυτό που πρέπει να κάνουμε το οποίο είναι να προετοιμάσουμε τους εαυτούς μας στο μάξιμουμ. Έχουμε βάλει υψηλές απαιτήσεις αλλά οι παίκτες μου είναι 100 επαγγελματίες".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ