ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νοκ άουτ και για ΠΑΟΚ οι Λέτο, Μπουμσόνγκ

Νοκ άουτ και για ΠΑΟΚ οι Λέτο, Μπουμσόνγκ
INTIME SPORTS

Ούτε στο ματς με τον ΠΑΟΚ θα μπορέσουν να δώσουν το παρών οι Λέτο, Μπουμσόνγκ οι οποίοι αναμένεται να είναι έτοιμοι για το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Πρόβλημα και με Νίνη, Μαυρία, Καπίνο.

Όσο περνούν οι μέρες αντί να μειώνονται τα προβλήματα για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα ενόψει και τον τριών ντέρμπι που έχει στη σειρά αυτά τελικά αυξάνονται.

Την Πέμπτη ουσιαστικά οριστικοποιήθηκε πως τόσο ο Λέτο όσο και ο Μπουμσόνγκ δεν θα είναι σε θέση να βοηθήσουν στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και αναμένεται να μείνουν εκτός 18άδας.

Ο Λέτο έκανε και την Πέμπτη ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης μόνος του, παρά το γεγονός ότι αναμενόταν να ακολουθήσει εν μέρει το πρόγραμμα της ομάδας.

Όσο για τον Γάλλο ναι μεν μετέχει κανονικά στις προπονήσεις αλλά ακόμα δεν είναι 100% έτοιμος για να μπει στα παιχνίδια του Παναθηναϊκού και πόσο μάλλον σε ντέρμπι. Για αυτό και η του στην ενεργό δράση θα καθυστερήσει για τουλάχιστον άλλη μια εβδομάδα.

Από εκεί και πέρα από την προπόνηση της Πέμπτης απουσίασε ο Νίνης ο οποίος είναι κλινήρης λόγο ίωσης , ενώ Μαυρίας και Καπίνος επίσης δεν έδωσαν το παρών καθώς δεν πρόλαβαν να επιστρέψουν από τις υποχρεώσεις της Εθνικής ελπίδων.

Πρόβλημα και με Πετρόπουλο

Εκτός για το ματς με τον ΠΑΟΚ θα είναι και ο Αντώνης Πετρόπουλος ο οποίος κατά την διάρκεια της προπόνησης της Πέμπτης αποχώρησε λόγω ενός χτυπήματος στο αριστερό μετατάρσιο και θα υποβληθεί την Παρασκευή σε ιατρικές εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί ο χρόνος αποθεραπείας του. Αν και οι αρχικές εκτιμήσεις κάνουν λόγο ότι στα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα επιστρέψει και πάλι στις προπονήσεις.

Όσο για αυτή καθ' αυτή τη προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έκαναν ζέσταμα, στη συνέχεια εκτέλεσαν ασκήσεις με πάσες και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με δίτερμα, αρχικά σε μικρό και στη συνέχεια σε μεγαλύτερο χώρο.

Στην ομάδα επανεντάχθηκαν σήμερα και οι διεθνείς με την Εθνική Ανδρών, εκ των οποίων οι Κατσουράνης, Καραγκούνης και Καρνέζης ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι Χριστοδουλόπουλος και Σπυρόπουλος προπονήθηκαν κανονικά.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ