ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νοκ-άουτ ο Μαρίνος

Νοκ-άουτ ο Μαρίνος
INTIME SPORTS

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε στην προπόνηση της Πέμπτης ο Στέργος Μαρίνος και δεν προλαβαίνει την τελευταία αναμέτρηση του πρωταθλήματος με την Βέροια. Εκτός ο Κουίνσι, θεραπεία έκαναν οι Μαυρίας,Ζέκα.

Με τον Στέργο Μαρίνο να κάνει για δεύτερη μέρα ατομικό πρόγραμμα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση με την Βέροια για την 30η αγωνιστική της Super League.

Ο αμυντικός του "Τριφυλλιού" συνέχισε να έχει ενοχλήσεις στον προσαγωγό και από την στιγμή που δεν προπονήθηκε σε κανονικούς ρυθμούς ούτε την Πέμπτη, ο Γιάννης Βονόρτας δεν μπορεί να τον υπολογίζει και την θέση του στο αρχικό σχήμα θα πάρει ο Διαμαντής Χουχούμης.

Αντίθετα, ο Φουρλάνος ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα, από το οποίο απουσίασε ο Κουίνσι λόγω ίωσης. Όσον αφορά τους Ζέκα και Μαυρία, οι δύο μέσοι των "Πρασίνων" συνέχισαν την θεραπεία τους.

Οι υπόλοιποι παίκτες του Παναθηναϊκού στην προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας, ξεκίνησαν με ζέσταμα, συνέχισαν με ασκήσεις με πάσες και ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και ολοκλήρωσαν με δίτερμα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ