ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νίνης: "Θέλω να παίξω στο εξωτερικό"

Νίνης: "Θέλω να παίξω στο εξωτερικό"
INTIME SPORTS

Με αποθεωτικά λόγια και με αρκετό χρόνο προς την αξία του ως ποδοσφιαριστής στάθηκε το αφιέρωμα "FIFA Football Mundial" στον Σωτήρη Νίνη. "Θέλω να παίξω στο εξωτερικό" τόνισε "el ninio" για τον οποίοι οι Καραγκούνης και Κατσουράνης μιλούν με κολακευτικά σχόλια.

Το άστρο του Σωτήρη Νίνη συνεχίζει να λάμπει και τα αφιερώματα για το πλούσιο ταλέντο του διαδέχονται το ένα το άλλο.

Το magazino της FIFA, "FIFA Football Mundial" αναφέρθηκε στο πρώτο του μέρος και στον Σωτήρη Νίνη, με τον 21χρονο άσο να μιλάει για την καριέρα του και να αναφέρεται στην επιθυμία του να αγωνιστεί και στο εξωτερικό.

Αναλυτικά όσα είπε ο ταλαντούχος άσος των "πράσινων":

- Για το ντεμπούτο του και τη μοναδική εμπειρία που έζησε...

"Είναι μια μοναδική εμπειρία όλο αυτό που ζω. Πριν παίξω τον πρώτο αγώνα με τη πρώτη ομάδα, μια εβδομάδα πριν ήμουν με τους Νέους και ήμουν "ball-boy" στα παιχνίδια μας. Το να ξεκινήσω βασικός και να είναι "ball-boy" οι συμπαίκτες μου ήταν μοναδικό για μένα και ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία. Είχα πολύ άγχος μεν αλλά φρόντισα να το ξεπεράσω όσο πιο γρήγορα μπορούσα και με την βοήθεια των συμπαικτών μου".

- Για την πρώτη του παρουσία με την Εθνική Ελλάδος σε επίπεδο ανδρών...

"Εκείνη η χρονιά ήταν δύσκολη για μένα δεν έπαιζα καθόλου στην αρχή και προς το τέλος της χρονιάς άρχισα να παίζω λίγο. Η Εθνική ομάδα τότε ετοιμαζόταν να πάει στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και ο κ. Ρεχάγκελ μας κάλεσε σε εκείνο το παιχνίδι με έβαλε βασικό έπαιξα και έβαλα το γκολ στο 5ο λεπτό και ήταν κάτι μοναδικό. Όπως και για κάθε ποδοσφαιριστή άλλωστε".

- Για το μέλλον του και τα σενάρια που κυκλοφορούν...


"Πρώτα από όλα θα ήθελα να έχω την υγεία μου. Δεν μπορώ να φανταστώ κάτι άλλο παρά μόνο να παίζω μπάλα. Θέλω κάποια στιγμή να παίξω στο εξωτερικό. Ελπίζω αργά ή γρήγορα αυτό να γίνει. Το έχω σαν όνειρο. Πρώτα από όλα να έχω την υγεία μου και να πηγαίνω καλά όπου και αν βρίσκομαι".

Καριέρα στο εξωτερικό...

Για τον ταλαντούχο άσο του "τριφυλλιού" ζητήθηκε στο αφιέρωμα και ένα σχόλιο από τους συμπαίκτες του Γιώργο Καραγκούνη και Κώστα Κατσουράνη, οι οποίοι συμφώνησαν πως μπορεί να κάνει καριέρα και στο εξωτερικό.

"Το βάρος πολλές φορές είναι πολύ μεγάλο αλλά ο Νίνης δείχνει ότι είναι σοβαρό παιδί και μπορεί να το αντέξει. Εξαρτάται από αυτόν να συνεχίσει να δουλεύει και να κάνει μια μεγάλη καριέρα στον Παναθηναϊκό και μετέπειτα στην Ευρώπη" είπε αρχικά ο Γιώργος Καραγκούνης.

Έχει όλες τις δυνατότητες να παίξει σε μια μεγάλη ομάδα στο εξωτερικό. Και θα ήταν καλό και για τον ίδιο να πάει κάποια στιγμή και να δοκιμάσει την τύχη του" τόνισε από την πλευρά του ο Κώστας Κατσουράνης.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ