ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Νίκη και κόντρα στην ΑΕΚ"

"Νίκη και κόντρα στην ΑΕΚ"
INTIME SPORTS

Οι Καντέ, Σαριέγκι, Καρνέζης και Μαυρίας υποστήριξαν μετά το τέλος του αγώνα με τον Ατρόμητο ότι θέλουν τη νίκη την Κυριακή κόντρα στην ΑΕΚ για να κλείσουν θετικά την χρονιά.

Ο Παναθηναϊκός κρατάει στο χέρι του την πρώτη θέση στα πλέι οφ και την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ μετά τη νίκη στο Περιστέρι αλλά στόχος των πράσινων στο ματς με την ΑΕΚ θα είναι η νίκη έτσι ώστε οι παίκτες του Τριφυλλιού να δείξουν ότι έχουν καλύτερη ομάδα από τους "κίτρινους".

Όλοι οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού που μίλησαν μετά το ματς με τον Ατρόμητο στάθηκαν στην αναμέτρηση της Κυριακής κόντρα στην ΑΕΚ.

Αρχικά ο Γιόσου Σαριέγκι υποστήριξε:

"Στο πρώτο μέρος είχαμε τις ευκαιρίες όχι μόνο για να σκοράρουμε αλλά για να τελειώσουμε το ματς αλλά δεν το κάναμε. Στην επανάληψη ένα γκολ ήταν αρκετό για να πάρουμε τη νίκη".

Εν συνεχεία και αναφορικά με το ματς με την ΑΕΚ είπε:

"Η νίκη αυτή μπορεί και να μας δώσει την πρώτη θέση αν και θεωρώ ότι η ΑΕΚ θα κερδίσει, αν και εμείς με την ΑΕΚ θέλουμε την νίκη".

Όσο για τα διοικητικά προβλήματα υποστήριξε:

"Ο Παναθηναϊκός είναι μια μεγάλη οικογένεια που αποτελείται από παίκτες, διοίκηση και κόσμο και ελπίζω να λυθούν όλα τα προβλήματα που έχουμε".

Καντέ: "Είμαστε η καλύτερη ομάδα"

Από την πλευρά του ο Σεντρίκ Καντέ δήλωσε πως ο Παναθηναϊκός θέλει να αποδείξει ότι είναι η καλύτερη ομάδα των πλέι οφ λέγοντας:

"Είμαστε ικανοποιημένοι που πήραμε την νίκη και θα έχουμε την ευκαιρία να υπερασπιστούμε την πρώτη θέση στην έδρα μας. Να αποδείξουμε κόντρα στην ΑΕΚ ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα που μετέχει στα πλέι οφ".

Σε ερώτηση για μια αποτίμηση της φετινής χρονιάς είπε:

"Όλοι είδαν τι έγινε φέτος. Είχαμε πολλά οικονομικά προβλήματα αλλά θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει τον τίτλο ο Παναθηναϊκός είναι πολύ μεγάλη ομάδα και πιστεύω ότι θα ξεπεράσει τα προβλήματα".

Όσο για το δικό του μέλλον πρόσθεσε:

"Δεν έχω μιλήσει ακόμα με τον κ. Γόντικα επανήλθε πριν από λίγες μέρες στην προεδρία και έχει πολλά να λύσει ελπίζω να τα πούμε σύντομα".

Καρνέζης: "Θέλαμε περισσότερο την νίκη"

Ο γκολκίπερ του Παναθηναϊκού Ορέστης Καρνέζης από την πλευρά του σημείωσε:

"Θέλαμε περισσότερο την νίκη από τον Ατρόμητο και καταφέραμε και την πήραμε. Τα πλέι οφ είναι μια περίεργη διαδικασία και με τη νίκη επί του ΠΑΟΚ πήραμε τα πάνω μας. Στο παιχνίδι με την ΑΕΚ θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας για να τελειώσει καλά η χρονιά".

Μαυρίας: "Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας"

Ο νεαρός Χάρης Μαυρίας ξεκίνησε τις δηλώσεις του λέγοντας: "Μετά το όχι και τόσο καλό ξεκίνημα έπρεπε να δείξουμε τον καλό μας εαυτό. Πήραμε μια σημαντική νίκη και πλέον είμαστε σε θέση ισχυρού. Σαφώς και οι δυο ομάδες ήταν κουρασμένες αλλά ο Παναθηναϊκός έδειξε πιο έτοιμος.

Το γκολ που πετύχαμε και μας έδωσε την νίκη ήρθε σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο και μας έδωσε αυτό που θέλαμε".

Εσείς προσπαθείτε να βγάλετε την ομάδα στο Τσάμπιονς Λιγκ, περιμένετε ανταπόκριση;

"Εννοείται και περιμένουμε κάποια ανταπόκριση και είμαι αισιόδοξος ότι θα βρεθεί λύσει"

Πολλά παιδιά από την ομάδα των Νέων έχουν πάρει ευκαιρίες από τον Ζεσουάλδο Φερέιρα:

"Πάντα γινόταν πολύ καλή δουλειά στην Παιανία και στην ακαδημία και είναι σημαντικό να παίζουν παιδιά στην πρώτη ομάδα. Εκ μέρους όλων των παιδιών μάλιστα θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή που μας δίνει την ευκαιρία".

Τελευταίο ματς κόντρα στην ΑΕΚ θέλετε τον κόσμο δίπλα σας;

"Εννοείται ότι θέλουμε τον κόσμο στο πλάι μας και θέλουμε να παίξουμε καλά για να τον ευχαριστήσουμε για όλη την χρονιά".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ