ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νέα πρόσωπα και δοκιμές από τον Ρότσα κόντρα στην Προοδευτική

Νέα πρόσωπα και δοκιμές από τον Ρότσα κόντρα στην Προοδευτική
INTIME SPORTS

Μια ενδεκάδα που ποτέ άλλοτε, ούτε στα φιλικά, δεν έχει παίξει μαζί θα παρατάξει κόντρα στην Προοδευτική ο Χουάν Ραμόν Ρότσα.

Με αρκετά νέα πρόσωπα θα παραταχθεί την Πέμπτη ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Προοδευτική, κάτι που φαίνεται και από τους παίκτες που έχουν μείνει εκτός αποστολής.

Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα, ο οποίος στα τρία πρώτα ματς στον πάγκο χρησιμοποίησε 15 ποδοσφαιριστές, θα έχει την ευκαιρία να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται και άλλοι ποδοσφαιριστές που υπάρχουν στο ρόστερ του ενόψει της συνέχειας αλλά και τι κατάσταση βρίσκεται ο Χριστοδουλόπουλος και ο Σο.

Ο Αργεντινός τεχνικός αναμένεται να βάλει κάτω από τα γκολποστ έναν εκ των Κοτσόλη ή Καπίνο και το σενάριο να μοιραστούν από ένα ημίχρονο φαντάζει πιθανό.

Στην άμυνα θα παίξει δεξιά ο Μαρίνος αριστερά ο Χουχούμης ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελείται από τους Βελάσκες και Τριανταφυλλόπουλο.

Στο χώρο του κέντρου αναμένεται να ξεκινήσει ο Βιτόλο έχοντας μπροστά του τον Φουρλάνο και πιθανότατα τον Λαγό και όχι τον Σο. Με τον Σενεγαλέζο να μπαίνει στο δεύτερο μέρος για 30-45' ανάλογα με την εξέλιξη του ματς.

Όσο για την τριάδα της επίθεσης θα αποτελείται από τους Μπαρμπαρούση, Χριστοδουλόπουλο στα άκρα με τους δυο τους να αλλάζουν πλευρές και Πετρόπουλο στην κορυφή.

Η παρουσία βέβαια του Σισοκό στην 18άδα ίσως σημαίνει ότι ο Ρότσα ρίξει στη μάχη και τον άσο από την Ακτή Ελεφαντοστού, εκτός και αν τον κρατήσει στον πάγκο και τον έχει στην διάθεση του για παν ενδεχόμενο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ