ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νέα προσέγγιση Βγενόπουλου

Νέα προσέγγιση Βγενόπουλου

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος ζήτησε με επιστολή του προς το ΔΣ της ΠΑΕ του Παναθηναϊκού την βράβευση των Παύλου και Θανάση Γιαννακόπουλου, σε μία ακόμη κίνηση προσέγγισης

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος έστειλε επιστολή προς το Δ.Σ. με την οποία ζητά την βράβευση των Παύλου και Θανάση Γιαννακόπουλου για την προσφορά τους στον σύλλογο του Παναθηναϊκού.

Μάλιστα, ο μέτοχος της πράσινης ΠΑΕ ζητά να γίνει αυτό πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για τον τελικό του κυπέλλου.

Για την συγκεκριμένη κίνηση ο Ανδρέας Βγενόπουλος μιλώντας σε συνεργάτες του τόνισε: "Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για αυτούς τους σπουδαίους Παναθηναϊκούς".

"Είναι διαφορετικό να τους τιμάς σε μια εκδήλωση και πολύ διαφορετικό μπροστά σε ένα γεμάτο Ολυμπιακό στάδιο, με τον κόσμο να τους αποθεώνει για την τεράστια προσφορά τους. Όσα έχουν πετύχει ο Θανάσης και ο Παύλος στο μπάσκετ δεν θα μπορέσει κανείς να τα ξεπεράσει".

Σίγουρα η συγκεκριμένη κίνηση μπορεί να ερμηνευθεί ακόμα και ως άνοιγμα του Ανδρέα Βγενόπουλου προς την πλευρά των αδερφών Γιαννακόπουλων.

Οι σχέσεις των δύο πλευρών δεν είναι και οι καλύτερες δυνατές με τον "Mr MIG" να προσπαθεί να ρίξει γέφυρες. Γενικότερα, ο Ανδρέας Βγενόπουλος προσπαθεί να συσπειρώσει όλους τους υπόλοιπους μετόχους πλην του Γιάννη Βαρδινογιάννη σε αυτήν την κρίσιμη καμπή με τεράστια οικονομικά προβλήματα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ