ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νέα επαφή με τον Μόρα, άγνοια για Αλμπορνόζ

foto Omega\Sabattini Bologna 12 - 02 - 2008 Campionato di calcio serie B 2007 - 2008 Bologna - Avellino 3 - 1 nella foto: Vangelis Moras esulta dopo il gol
foto Omega\Sabattini Bologna 12 - 02 - 2008 Campionato di calcio serie B 2007 - 2008 Bologna - Avellino 3 - 1 nella foto: Vangelis Moras esulta dopo il gol INTIME SPORTS

Νέα επαφή ανάμεσα στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και την πλευρά του Βαγγέλη Μόρα έγινε την Δευτέρα με σκοπό να μεταπεισθεί ο διεθνής άσος. Άγνοια στο Τριφύλλι για Αλμπορνόζ.

Ο Βαγγέλης Μόρας αποτελεί το νούμερο ένα στόχο των πράσινων σε ότι έχει να κάνει με την άμυνα του Παναθηναϊκού με τον 33χρονο στόπερ να συγκεντρώνει όλα όσα θέλει ο Γιάννης Αναστασίου.

Για αυτό και γίνονται συνεχείς διαπραγματεύσεις με την πλευρά του παίκτη ώστε να καμφθούν οι αντιρρήσεις του και να συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό.

Οι δυο πλευρές είχαν και στην διάρκεια της Δευτέρας μια ακόμη επαφή με το θέμα να παραμένει ανοιχτό και τις διαπραγματεύσεις να συνεχίζονται.

Το θέμα φέρεται να κολλάει στις οικονομικές απολαβές του Μόρα ο οποίος αξιώνει ένα ποσό μεγαλύτερο των 300.000 ευρώ το οποίο το Τριφύλλι δεν είναι σε θέση να διαθέσει ενώ παράλληλα οι πράσινοι εξετάζουν και άλλες λύσεις.

Την ίδια ώρα από τον Παναθηναϊκό εξέφραζαν την πλήρη άγνοια τους για την περίπτωση του Μιίκο Αλπμορνόζ και το ενδιαφέρον από πλευράς Τριφυλλιού σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Σουηδία τα οποία αναπαράχθηκαν και από ελληνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ