ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νέα προσέγγιση του Στραματσόνι στον Μάουρι

Νέα προσέγγιση του Στραματσόνι στον Μάουρι
Μάουρι

Ο Παναθηναϊκός συγκαταλέγεται μεταξύ των έξι ενδιαφερόμενων για το δανεισμό του 23χρονου χαφ της Μίλαν, Χοσέ Μάουρι.

Στη διεκδίκηση του Χοσέ Μάουρι έχει εμπλακεί ενεργά τις τελευταίες ώρες ο Αντρέα Στραματσόνι, σύμφωνα με τις αναφορές από την Ιταλία. Ο Αργεντινός χαφ της Μίλαν αναμένεται να παραχωρηθεί δανεικός, αφού δεν επιθυμεί να περάσει άλλη μία σεζόν στον πάγκο του «Τζουτζέπε Μεάτσα».

Στη συνάντηση που είχε με τους ιθύνοντες της Μίλαν, ρώτησε εάν συμπεριλαμβάνεται στο σχεδιασμό της τεχνικής ηγεσίας. Όταν ενημερώθηκε ότι θα αξιολογηθεί στη διάρκεια της προετοιμασίας, ο Mάουρι ζήτησε να παραχωρηθεί δανεικός, προκειμένου να αγωνιστεί.

Ο Στραματσόνι φέρεται να συνομιλεί με τον ποδοσφαιριστή και προσπαθεί να τον πείσει να έρθει στην Αθήνα. Ωστόσο, έχει να αντιμετωπίσει την επιθυμία του 20χρονου Αργεντινού, ο οποίος έχει προτεραιότητα να μείνει στην Ιταλία.

Ο Μάουρι έχει προσεγγιστεί από την Αταλάντα, την Κιέβο και τη Μπολόνια, ενώ από την Ισπανία έχουν εκφράσει ενδιαφέρον η Μάλαγα και η Βιγιαρεάλ. Επί της ουσίας, ο Στραματσόνι έχει το ντεσαβαντάζ της χαμηλής δυναμικότητας της Superleague, σε σύγκριση με την Primera Divizion και τη Serie A.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ