ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νάνο και επίσημα μέχρι το 2017

Νάνο και επίσημα μέχρι το 2017

Το τυπικό της επέκτασης του συμβολαίου του Νάνο με τον Παναθηναϊκό ολοκληρώθηκε την Δευτέρα (8/12) με τις υπογραφές και την επίσημη ανακοίνωση από πλευράς πράσινων.

Από τις 24 Νοεμβρίου ο Παναθηναϊκός και ο Νάνο είχαν συμφωνήσει σε όλα για την επέκταση του συμβολαίου του Ισπανού άσου που έληγε το 2016 για έναν χρόνο ακόμα, μέχρι το 2017 δηλαδή, με αυξημένες απολαβές για τον αριστεροπόδαρο άσο σε μια προσπάθεια επιβράβευσης του 29χρονου ποδοσφαιριστή.

Δεκαπέντε μέρες αργότερα ολοκληρώθηκε και το τυπικό της συγκεκριμένης υπόθεσης καθώς ο εκπρόσωπος του παίκτη βρέθηκε στην Αθήνα υπογράφηκαν τα σχετικά συμβόλαια και υπήρξε και η επίσημη ανακοίνωση από πλευράς πράσινων.

Ο ίδιος ο Ισπανός μάλιστα υποστήριξε πως δεν του αρέσουν τα λόγια και για αυτό δεν θέλει να πει πολλά αλλά εξέφρασε την πίστη του στην δουλειά που γίνεται στο τριφύλλι.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Ο Νάνο για έναν ακόμα χρόνο στον Παναθηναϊκό. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Μαριάνο Γκονζάλες Μαρότο για την μονοετή επέκταση του υπάρχοντος συμβολαίου του Ισπανού αμυντικού, ο οποίος θα παραμείνει στην ομάδα μας μέχρι το καλοκαίρι του 2017.

Νάνο και επίσημα μέχρι το 2017

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να είμαι μέλος του Παναθηναϊκού και για τα επόμενα χρόνια. Πιστεύω πολύ στην δουλειά που γίνεται στην ομάδα και το πλάνο που υπάρχει!

Αυτό που υπόσχομαι, αν και δεν μου αρέσουν τα πολλά λόγια, είναι να δουλέψω σκληρά, για να δικαιώσω την εμπιστοσύνη της διοίκησης και να μπορέσουμε όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε κι άλλους τίτλους στο μέλλον», ήταν τα πρώτα λόγια του Νάνο μετά τις υπογραφές".

Νάνο και επίσημα μέχρι το 2017

Όπως έχουμε αναφέρει τις προηγούμενες μέρες και οι Καρέλης, Ντίνας και Ατζαγκούν έχουν πει το "ναι" στις προτάσεις που τους έγιναν από τη διοίκηση του Παναθηναϊκού για ανανέωση των συμβολαίων τους και τις επόμενες μέρες θα πέσουν και οι υπογραφές στα συμβόλαια για να "κλείσουν" και τα δικά τους θέματα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ